Cuza va fi partenerul de emisiune al lui Răzvan Popescu, la Radio ZU

De: Ana Obretin / 19.10.2021, 12:48
Cuza va fi partenerul de emisiune al lui Răzvan Popescu, la Radio ZU

Cuza este noua vedetă Radio ZU. Artistul a acceptat propunerea lui Răzvan Popescu de a-i fi partener de emisiune, iar, de marți, el poate fi ascultat la postul de radio. Emisiunea este difuzată live, de luni până joi, de la 16:00 la 18:00, și vinerea, până la 19:00.

„Când m-a sunat Răzvan și mi-a propus să fac emisiune cu el… mâncam (râde). M-a bucurat foarte tare propunerea. Niciodată nu m-am gândit la modul serios că aș putea să fiu în cărți pentru un proiect de radio, dar uite… Mă bucur foarte mult, pentru mine este o super provocare, nu știu dacă voi fi bun sau rău. Știu, însă, că vin cu entuziasm, cu toate resursele mele, pe care vreau să le investesc în aceste 2 ore de emisiune de luni până joi, și 3 ore vinerea. Sunt fericit, încrezător și entuziasmat.”, declară Cuza.

De cealaltă parte, Răzvan Popescu spune că și l-a dorit mult ca partener pe Cuza. „Ce-l recomandă este faptul că este din Târgu Jiu. Am zis că dacă acasă fac casă bună cu o olteancă din Gorj, sigur o să fac o casă bună și cu un oltean din Tîrgu Jiu, la radio!”, a declarat Răzvan Popescu, potrivit unui comunicat remis Apropo de Radio ZU.

Și, pentru că are ocazia să lucreze alături de un om cu multă experiență în radio, Cuza completează: „Îmi doresc să învăț de la Răzvan entuziasmul, vreau să „fur” din pasiunea pe care o are el. Mi s-a spus că radioul este un drog, vreau și eu să-l iau în doze zilnice. Vreau să învăț să-mi eficientizez cuvintele de la Răzvan. Ce mai… vreau să învăț tot !”.

Emisiunea lor poate fi urmărită și pe Visual Radio, http://www.radiozu.ro/live. Cele mai tari momente pot fi găsite pe conturile de Facebook și Instagram ale Radio ZU și pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play).

CITEȘTE ȘI: Studiul de audiență radio: Kiss FM și Zu au fost cele mai ascultate în toamna anului trecut

Foto: Radio ZU