Cyber-shot K770i in Romania

Apropo.ro / 29.11.2007, 17:40
Cyber-shot K770i in Romania
Noul telefon Sony Ericsson K770i Cyber-shot este un telefon all-in-one dotat cu o camera digitala si album foto
Noul telefon Sony Ericsson K770i Cyber-shot, lansat acum si in Romania, este un telefon all-in-one dotat cu o camera digitala si album foto. Desi este mai intai de toate un telefon, iti permite sa trimiti si sa impartasesti numaidecat pozele pe care tocmai le-ai captat.

Cu o grosime de doar 14,5 mm si disponibil in culoarea Truffle Brown, K770i poate capta imagini la fel de bune precum o camera digitala, iar imaginile pot fi printate in format A4. Camera poate de asemenea inregistra filmulete si este inzestrata cu un LED puternic de lumina pentru pozele si filmuletele captate in interior. La fel ca la toate telefoanele Sony Ericsson Cyber-shot, modul de folosire foarte confortabil sta la baza experientei mobile.

“Cele mai bune momente ale vietii trec deseori fara a fi imortalizate atunci cand nu ai o camera foto,” spune Helene Barnekow, Director de Marketing in cadrul Sony Ericsson. “Daca indragesti faptul ca ai un telefon cu o camera foto si iti doresti poze care sa faca parte din albumul tau, atunci K770i este perfect.” Barnekow continua: “Adevaratul avantaj al lui K770i este ca poti sa impartasesti momentele tale de suflet familiei si prietenlior. De indata ce ai captat un moment, este foarte usor sa printezi imaginea sau sa o incarci imediat in galeria on-line personala.”

Rezultate incredibile

Este foarte usor sa captezi imaginea perfecta cu telefonul K770i Cyber-shot. Trebuie doar sa tragi capacul de pe lentila si esti pregatit sa pozezi. Odata activat modul de camera, ecranul de 1,9 inci devine viewfinder, meniul de baza Cyber-shot devine vizibil iar opt icoane luminate isi fac aparitia de-alungul tastelor telefonului. Acestea servesc ca shortcut-uri pentru functiile foto de baza, cum ar fi dimensiunea si iluminarea pozei.

Daca suprinzi un instantaneu iar conditiile de iluminare sunt slabe, trebuie doar sa selectezi functia Photo fix din editorul foto al telefonului tau.

Împartasesti pozele instant

Cel mai bun mod de a impartasi pozele este probabil printr-un slide show pe ecranul telefonului K770i. Cand doresti sa arati pozele celor apropiati si acestia nu sunt langa tine, poti incarca pozele pe blogul personal sau pe galeria on-line personala. Fa cunoscuta adresa ta de Internet pentru a-ti impartasi pozele.

În cazul in care doresti sa transferi poze rapid de pe telefonul K770i Cyber-shot pe calculator sau laptop, atunci foloseste cablul USB din cutie pentru a le muta de pe un dispozitiv pe altul. În acelasi timp, daca preferi sa-ti printezi pozele, camera de 3,2 megapixeli cu auto focus asigura poze de o calitate superioara pe care le poti printa la marime A4 (297mm x 210 mm). Poti chiar conecta telefonul K770i direct la imprimanta folosind aplicatia PictBridge.

Asteapta-te la mai mult

K770i este mult mai mult decat un telefon cu functii foto. Dotat cu un Memory Stick Micro (M2), K770i dispune de un card de memorie de 256 MB care iti permite sa stochezi pana la 200 de poze de cea mai buna calitate. Parcurge albumul foto in timp ce iti asculti melodiile preferate la playerul media integrat. Sau conecteaza-te la radioul FM cu RDS care, daca esti pe drum, cauta o receptie cat mai clara.

Cu atata muzica disponibila, merita sa investesti intr-un set de casti Stereo Bluetooth care va transmite muzica wireless de pe telefonul tau si iti va asigura o auditie confortabila a melodiilor preferate. Setul de casti Stereo Bluetooth HBH-DS200 se auto-imperecheaza cu K770i si ofera un timp de vorbire sau de ascultare a muzicii de pana la 6 ore.

Telefonul K770i Cyber-shot are un stil discret. Este un telefon matur care aluneca armonios in buzunar sau geanta. Camera integrata ofera rezultate la fel de bune precum o camera digitala autentica.

K770i este un telefon GSM/GPRS 900/1800/1900 si UMTS 2100 ce este disponibil in culoarea Truffle Brown.