Cynthia Nixon s-a mutat cu iubita ei

Apropo.ro / 01.03.2005, 12:03
Cynthia Nixon s-a mutat cu iubita ei
Actrița Cynthia Nixon, cunoscuta mai ales pentru rolul Mirandei din "Totul despre sex", s-a mutat cu iubita ei, transmite New York Post, citat de site-ul Ananova. Cynthia l-a parasit pe Danny Mozes, cu care avusese o relație timp de 15 ani, în luna noiembrie a anului trecut,


Actrița Cynthia Nixon, cunoscuta mai ales pentru rolul Mirandei din „Totul despre sex”, s-a mutat cu iubita ei, transmite New York Post, citat de site-ul Ananova.

Cynthia l-a parasit pe Danny Mozes, cu care avusese o relație timp de 15 ani, în luna noiembrie a anului trecut, pentru Christine Marinoni.

Actrița s-a mutat în apartamentul din Brooklyn al lui Marinoni împreuna cu cei doi copii ai ei, Samantha și Charles, cu vîrste de șapte și doi ani. Înainte de a se muta, ea își împarțea timpul între casa luxoasa în care a locuit cu Mozes și apartamentul lui Marinoni.

Nixon, în vîrsta de 38 de ani, și Marinoni, au început sa se vada în timpul unei campanii de strîngere de fonduri pentru dotarea școlilor publice din New York.

Mediafax