Cypress Hill urca pe scena la B`estfest!

Apropo.ro / 16.03.2008, 13:53
Cypress Hill urca pe scena la B`estfest!
Asteptata de catre fani de mai bine de 15 ani, legendara trupa Cypress Hill va concerta vara aceasta pentru prima data in Romania, in cadrul B`estfest 2008.

Asteptata de catre fani de mai bine de 15 ani, legendara trupa hip-hop Cypress Hill va concerta vara aceasta pentru prima data in Romania, in cadrul B`estfest 2008! Organizat de Emag!c Entertainment, festivalul va avea loc in aer liber, la Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie – B`estfest AFTERSHOCK. Cypress Hill este cel de-al saselea nume confirmat pe afisul festivalului, alaturi de Nelly Furtado, Kaiser Chiefs, Manic Street Preachers, Roisin Murphy (Moloko), si Judas Priest.

Formata in prezent din B-Real, Sen Dog, DJ Muggs si percutionistul Eric Bobo, Cypress Hill este considerata una dintre cele mai de success trupe hip-hop din lume. Timbrul vocal al lui B-Real si sound-ul funk specific productiilor lui Muggs au transformat hit-uri precum “How I Could Just Kill a Man”, “Insane in the Brain”, “Hits from the Bong”, “Tequila Sunrise” si “Dr. Greenthumb” in adevarate piese clasice ale genului, primele patru albume ale trupei – “Cypress Hill”, “Black Sunday”, “III Temples of Boom” si “IV” – fiind premiate cu multiple discuri de aur si platina. Cele mai recente albume ale grupului – “Skull & Bones”, “Stoned Raiders” si “Till Death Do Us Part” au adus in soundul Cypress Hill multiple influente rock si chiar jamaicane, single-urile “Rap/Rock Superstar”, “Trouble”, “Lowrider” si “What’s Your Number?” atragand numerosi fani si din afara zonei hip-hop.

Cypress Hill va concerta in prima zi de festival, pe 4 iulie, Manic Street Preachers si Kaiser Chiefs vor urca pe scenele B’ESTFEST sambata, 5 iulie, iar Nelly Furtado si Roisin Murphy (Moloko) in cea de-a treia zi a festivalului, pe 6 iulie. Mai multe informatii privind noi confirmari, precum programul exact pe zile, ore si scene urmeaza a fi facute publice in saptamanile urmatoare.

Incepand de luni, 17 martie vor fi puse in vanzare biletele de o zi, valabile pentru o singura zi a festivalului (4, 5, sau 6 iulie ). Acestea vor costa 90 de lei in presale, urmand ca in zilele de festival, la intrare, acestea sa coste 110 lei. Biletele de o zi, abonamentele pentru toate cele 3 zile de B’ESTFEST (240 de lei), precum si biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK (75 de lei) pot fi achizitionate de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta.