Da sfoara in online cu Anunturi.apropo.ro!

Apropo.ro / 11.07.2008, 12:24
Da sfoara in online cu Anunturi.apropo.ro!
Acum poti folosi noul serviciu Anunturi.apropo.ro pentru a da sfoara in online despre produsele pe care doresti sa le vinzi.

Ai ganduri de vacanta? Apropo.ro iti propune sa-ti maresti bugetul de concediu.

Acum poti folosi noua sectiune Anunturi.apropo.ro pentru a da sfoara in online despre produsele pe care doresti sa le vinzi sau pentru a face economii gasind cele mai bune oferte.

Indiferent daca vrei sa vinzi sau sa cumperi, vei constata ca acum ai la dispozitie facilitati noi, unele dintre ele unice pe internetul romanesc.

Testeaza si tu noua sectiune:

1. Posteaza anunturi nelogat!
Nu este nevoie sa te loghezi pentru a posta anuntul dorit.

2.Stai la curent cu noile anunturi!
Pentru ca viteza conteaza, Apropo.ro te tine la curent cu anunturile noi din categoria care te intereseaza, prin E-mail sau RSS.

3.Trimite free sms vanzatorului!
Fie ca vrei mai multe informatii, fie ca vrei sa anunti vanzatorul ca esti interesat de produs, Apropo.ro iti ofera, in premiera, posibilitatea de a-i trimite gratuit un SMS.

4.Compara produse similare!
E mai usor sa te decizi cand poti compara produsele. Apropo.ro iti ofera posibilitatea de a compara produse din aceeasi categorie si cu preturi apropiate.

5.Salveaza anunturile favorite!
Daca nu te decizi pe loc ce vrei sa achizitionezi, poti reveni in orice moment. Pentru a gasi mai repede anunturile care te intereseaza, acum le poti pastra in favorite.

Vinzi? Cumperi? Click aici!