Daca el nu este nu vreau pe nimeni

Apropo.ro / 20.06.2007, 10:37
Daca el nu este nu vreau pe nimeni
Indragostita fiind, de cate ori nu ai avut expresii ca cea din titlu?! Cel mai des in acele momente in care el ti-a spus ca nu mai vrea sa fie cu tine, nu? Chiar daca nu mai esti o adolescenta care sa zicem ca nu are experienta solida a unei relatii de durata, si tu


Indragostita fiind, de cate ori nu ai avut expresii ca cea din titlu?! Cel mai des in acele momente in care el ti-a spus ca nu mai vrea sa fie cu tine, nu? Chiar daca nu mai esti o adolescenta care sa zicem ca nu are experienta solida a unei relatii de durata, si tu poti suferi din dragoste. Nimeni nu este ocolit de acest sentiment. Nu te doare decat daca tu vrei sa scapi de celalalt.

Relatia voastra decurge asa cum ti-ai dorit. Esti fericita si nici nu te gandesti ca s-ar putea intampla ceva care sa va desparta. Nici macar nu te-ai gandit ce te-ai face fara el. Asa ceva nu exista. Sunteti facuti unul pentru celalalt. Nu te baza pe asta! Oricand se poate intampla ceva care sa naruie totul…si atunci ce vei face? Te vei simti singura, tradata, ca lumea in jurul tau s-a prabusit. Inima ta nu poate concepe gestul, neprezenta lui langa tine, atingerea, vorbele cu care erai obisnuita sau privirea lui dragastoasa. Nimic in lume nu este etern. Nimic nu tine o vesnicie. In cele mai multe cazuri despartirea nu se produce doar din cauza unuia din parteneri. Ambii sunt de vina…ce pacat ca nu se discuta in cuplu mai mult.

In relatie se zice ca unul iubeste putin mai mult decat celalalt. Pe undeva este adevarat caci la sfarsit unul sufera putin mai mult. Barbatii au un talent deosebit in a nu arata sentimentele ce le traiesc in aceste momente. Femeia a fost facuta sa fie mai sensibila. Deh, ce sa-i faci nu le putem avea pe toate. In mod sigur cunosti si femei pe care zici ca nu le poate atinge nimic, nimic nu le poate face sa sufere. Ca nu intotdeauna nu aratam ce simtim….

De-a lungul relatiei te-ai atasat de el fiind un tip protector, iti spunea vorbe frumoase, aveati chiar si planuri impreuna, aveati o adevarata viata de cuplu iar unde erati voi impreuna cerul era mereu senin. cum exista un sfarsit in toate…exista sfarsit si al relatiei, doar ca este dureros acum dupa atat timp impreuna.

Ai senzatia ca ai ramas singura, ca ai gresit si nu mai poti da timpul inapoi sa redresazi situatia. La inceput este greu dar daca ai prieteni altaturi te va ajuta. Viata exista si dupa el la fel cum ai avut si inaintea lui. Ai mai fost fericita si multumita.

Nu spune ca esti pierduta fara el si ca doar pe el il vrei. Fii constienta ca dragostea si starile emotionale prin care treci te fac sa simti asta. Ca nu mai poti sa incerci sa discutati si sa mai incercati ceva, nu o spune nimeni numai ca trebuie sa stii cum sa o faci. Nu te amagi si mai tare in speranta ca se va intoarce la tine. Nu incerca sa traiesti din amintiri. Doar tie iti vei face rau. Incearca sa iei situatia ca atare si ca un om matur. Poti alege, daca se poate, sa ramaneti prieteni in continuare. Ce a fost frumos a fost intre voi. In viitor nu ai de unde sa stii ce se va schimba sau ce va fi. In dragoste nu prea poti sa-ti planifici lucrurile. Cel mai des cand iubesti o faci cu inima si apoi rational. Sunt sentimente ce iti dau stare de bine.

Incearca sa gandesti matur fara sa folosesti metode de razbunare sau sa incerci sa ii faci rau doar ca nu este langa tine. Daca te simti mai bine ii poti arunca vreo doua vorbe, stii ca acestea raman undeva acolo mai mult decat o palma peste obraz.

Nu sta cocotata in varful patului cu ochii umflati de plans si cu 3 ciocolate in mana. Nu este asta solutia. Incearca chiar daca iti este pe dos sa te compoti putin indiferenta ca si cum ce bine ca pleci. Il va da putin peste cap. Mai exista si varianta in care el spune ce bine ca este mai usor decat ma asteptam si nu sufera, dar poate nu gandeste asta. Putina indiferenta ii va da de gandit. Schimba cate ceva la tine si vei vedea rezultate. Fii sigura ca va mai veni un acel moment in care sa arati ce simti si sa iubesti pana in varful urechilor.

Carmen Ulian