Dacă ești imprudent, Facebook-ul poate fi… mortal

De: Marian Andrei / 03.01.2013, 13:00
Dacă ești imprudent, Facebook-ul poate fi... mortal
Ultima zi a anului trecut s-a sfârșit tragic pentru o familie americană: o tânără de 19 ani și-a împușcat accidental în cap fratele în timp ce...

Savannah Ramirez și Manuel Ortiz (22 de ani), împreună cu alți doi prieteni, abia întorși de la o petrecere, s-au gândit că ar fi bine să încheie anul cu o sedință fotografică, urmând ca cele mai reușite poze să fie urcate pe Facebook.

La un moment dat, unul dintre cei patru a scos un pistol, pentru ca pozele să fie mai interesante. Savannah a luat pistolul și a inceput să pozeze în diverse ipostaze, împreună cu fratele ei. La un moment dat, pistolul s-a descărcat iar Manuel a fost împușcat în cap, murind pe loc.

Poliția îi cercetează pe cei trei pentru omor prin impudență, urmând a stabili cine este proprietarul pistolului și împrejurările exacte în care a murit Manuel. Cei trei sunt cercetați în libertate, poliția fiind convinsă ca omorul nu a fost premeditat, mai ales că în conturile de Facebook ale lui Manuel și Savannah se găsesc din abundență imagini în care cei doi etalează arme.