Dacă mori, Facebook îți face un filmuleț

De: Marian Andrei / 25.02.2014, 11:30
Dacă mori, Facebook îți face un filmuleț
Facebook a anunțat schimbări majore în ceea ce privește politica privind conturile persoanelor decedate. Acestea își vor păstra starea de confidențialitate avută în timpul vieții proprietarului contului și, în plus va genera automat un "Look Back" video.

„Începând de azi, vom menține starea de vizibilitate a contului așa cum este ea. Acest lucru va permite oamenilor să vadă profilul într-o manieră conformă cu setările de intimitate ale decedatului. Respectând alegerea pe care a făcut-o persoana în timpul vieții, vom permite familiei și prietenilor să vadă conținutul la fel ca în timpul vieții decedatului”, au spus Chris Price și Alex DiSclafani, membri ai echipei Facebook Community Operations.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

O altă schimbare este oferirea de către Facebook a unui video autogenerat conținând cele mai apreciate fotografii și postări ale persoanei decedate.

Aceste modificări nu sunt singure în ceea ce privește politica persoanelor decedate, ele urmând să fie urmate de altele.

„Modificările de acest gen fac parte dintr-un efort mai mare de a ajuta persoanele care se confruntă cu situații deosebite, cum ar fi doliul”, au mai spus cei doi.