Dacă nu ar fi devenit cântăreţ, Alex Vasilache ar fi fost ginecolog sau foniatru

De: Cătălina Matei / 16.02.2017, 12:09
Dacă nu ar fi devenit cântăreţ, Alex Vasilache ar fi fost ginecolog sau foniatru
Alex Vasilache, solistul trupei Jukebox, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea, din 18 februarie, ora 20.00, în postura de concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, nu şi-a dorit dintotdeauna să fie pe scenă. Alex a absolvit Facultatea de Medicină însă, în 2005, a luat hotărârea să renunţe la cariera de medic, pentru muzică.

 “Cânt dintotdeauna. Am mostenit „darul” de la întreaga mea familie. Însă momentul de răscruce a fost, probabil, în 2005, când am ales să renunţ la cariera de medic. Atunci am realizat că nu pot trăi fără muzică. Pot spune liniştit că este singurul drog de care nu mă pot lăsa”, a explicat Alex.

            Dacă medicina ar fi câştigat în defavoarea muzicii, Alex Vasilache ar fi vrut să aleagă între două specialităţi: obstetrică – ginecologie şi ORL. “Sunt două specialităţi din care aş fi vrut să aleg. Prima este obstetrică-ginecologie, pentru că naşterea unui copil este singura minune în care cred, iar a  doua optiune ar fi fost ORL – foniatrie -, ca să repar voci”, mai spune acesta.

            Cum îi ajută Alex pe colegii din trupa sa, Jukebox, atunci când aceştia îi cer sfaturi medicale, ne spune chiar el: “Îi trimit la medic (râde). Medicina a rămas undeva departe, în trecut, cu facultatea, cu stagiatura.  Câteodată pare atât de îndepărtată, că mă întreb dacă perioada aceea a existat vreodată”, mai spune Alex Vasilache.

Cum va reuşi  solistul trupei Jukebox să realizeze transformările pregătite pentru el de ruleta personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea începând de sâmbătă, 18 februarie, de la ora 20.00, odată cu debutul noului sezon “Te cunosc de undeva!”.