Dacă pisicile ar lansa albume muzicale… (Poze)

De: Gabriela Voicu / 31.01.2013, 13:40
Atistul Alfra Martini a reinterpretat numele unor piese și trupe celebre, modificând și copertele albumelor legendare ale muzicienilor. Iată ce a ieșit!

Pisicile din lumea întreagă au devenit vedete pe scena rock după ce cineva s-a gândit să recreeze copertele unor albume muzicale celebre cu figuri feline.

Pisicile apar pe materiale cum sunt cele ale trupelor The Clash și Blondie, respectiv „London Calling” și „Parallel Lines”.

Nu rata galeria foto funny!

De exemplu, pe coperta originală a albumului din 1979 al trupei The Clash apare basistul Paul Simonon ținând o chitară în mână, pe care se pregătește să o trântească de podea.

Albumele „Off The Wall” al lui Michael Jackson, „Rumours” al trupei Fleetwood Mac, coloana sonoră din filmul „Grease” și „Legends” al lui Bob Marley au fost de asemenea ajustate.

Pisicile sunt foarte poluare pe internet așa că ideea de a le transforma în staruri rock nu surprinde pe nimeni. Artistul care s-a ocupat de acest proiect este Alfra Martini, iar creațiile sale pot fi văzute pe pagina „The Kitten Covers” de pe Tumblr.

Martini și-a lansat proiectul pe 31 octombrie 2011, când a redenumit „Pablo Kitten” albumul „Pablo Honey” al trupei Radiohead, iar formația New Order a devenit Mew Order. Artistul s-a jucat și cu denumirile trupelor Metallica și Iron Maiden. Iată mai sus copertele realizate de el.