Daca suplu nu ești, nimic nu ești!

Apropo.ro / 18.01.2005, 15:47
Daca suplu nu ești, nimic nu ești!
De când cu rubrica de fața, mi-am dezvoltat noi reacții condiționate și încep sa salivez atunci când mi se aprinde becul ca din discuția cu diverși aș putea sa folosesc ceva și în ApropoTv... . Nu, stai ca reformulez... Ca


De când cu rubrica de fața, mi-am dezvoltat noi reacții condiționate și încep sa salivez atunci când mi se aprinde becul ca din discuția cu diverși aș putea sa folosesc ceva și în ApropoTv… .

Nu, stai ca reformulez… Ca și cațelul lui Pavlov ies din starea mea de letargie, data de programul de sugar de trei luni (care se culca la opt seara și se trezește la patru noaptea și cade rapus de program la amiaza și-și face, vrea-nu-vrea, somnul de prânz) și încep sa mestec informația, ca sa o arunc din condei, spre folosința publica, aici….

Nu, stai, stai… Sau, în fine… ideea e ca am prins din zbor una tare de tot și, normal, îmi tremura buza sa v-o dau repede calda și aburinda, ca limba cațelului de mai sus.

Cica ultima fița de Dâmbovița spune ca nu ajunge sa conduci un RAV4, din spatele unor ochelari fumurii D&G și sa-ți salți decolteul (numarul patru, dupa intervenții) peste volan. Nu ajunge sa îți schimbi ciorapii și mașina pe seara, pe un Chevrolet ca sa mergi – în urmatoarea ordine obligatorie – în restaurant, club și discoteca, sa-ți mai pierzi o noapte din rațiuni sociale.

Acum ca sa le faci pe toate, trebuie sa ai șofer. Personal. Un tip bine facut, înaltuț și cu ochi albaștri, daca se poate. Cu constituție de stripper, ca sa-ți înmoaie sufletul și sa-ți bage în boala coafeza, care te spioneaza pe geam. Adica unu’ cu alura ceva între manechin, body-guard și latin lover. Tipul trebuie sa te poarte la sala, masaj, cosmetica, epilat și munte, la sfârșit de saptamâna. Și sa-ți faca, atunci când ai nevoie, comisioane.

Ei daca îl ai, dovedești la toata lumea ca barbatul tau e mahar mare. Adica n-are timp de tine, dar îi da lesne mâna ca pe lânga țoale, smacuri, creme, abonamente, sa se scape de alți 500 de para pe luna și sa-ți ia companion. Adica un fel de cațel, dar mai util. Ca-ți cara, îți face, îți drege, și-l ai la cherem și ziua și noaptea, spre invidia prietenelor.

Acuma, în alta ordine de idei, prietenul meu șoferul, angajat la o firma tare din București mi-a spus ca și-ar schimba job-ul pe unul mai puțin stresant și un pic mai bine platit. Slujba de-acum nu-i convine pentru ca înseamna ore peste program moca. Așa ca, dupa ce a sondat piața ofertelor la mica publicitate și și-a întrebat prietenii, a ajuns la concluzia ca cel mai sexy job e cel de șofer la o tipa fițoasa, plina de bani, sponsorizata de unul ce deține fabrica. Fabrica de bani.

Dupa ce și-a facut vise și paguba de timp, dând interviuri la diverse, a realizat ca mai degraba ar avea succes la cațelul lui Pavlov, caci burta rotofeie și obrajii roșii ce-i plesnesc nu-l recomanda pentru o astfel de funcție. Ceea ce demonstreaza, o data în plus, ca în București, daca suplu nu ești, nimic nu ești…

Aaa, și ca tot veni vorba! Trebuie sa ma reapuc de gym!!! Ca mai aflu acolo înca doua dude din astea și vi le spun negreșit…

Olivia Steer

Tags: