Daca vrei sa nu te uite niciodata

Apropo.ro / 22.01.2002, 12:33
Daca vrei sa nu te uite niciodata
Ne-am gandit sa oferim barbatilor o reteta pentru o seara deosebita pentru ei si fantastica pentru prietena lor. Aceasta tehnica, numita si "Fluturele lui Venus" este folosita de orientali si are un succes enorm printre femei. Iata ce trebuie facut: in timp ce partenera sta intinsa pe

Ne-am gandit sa oferim barbatilor o reteta pentru o seara deosebita pentru ei si fantastica pentru prietena lor. Aceasta tehnica, numita si „Fluturele lui Venus” este folosita de orientali si are un succes enorm printre femei.

Iata ce trebuie facut: in timp ce partenera sta intinsa pe spate, ii ridici piciorul drept pe umarul tau, permitand gurii tale un acces facil spre zona ei genitala. Cu miscari delicate si tandre, ii desfaci buzele vaginului folosindu-te de mana stanga, scotand la iveala clitorisul si formezi, astfel, un fluture.

Dai cu limba peste clitoris si, din cand in cand, il si sugi cu mare grija. De asemenea, ritmic, inchizi si deschizi labiile deasupra clitorisului cu ajutorul aratatorului si a degetului mare de la mana stanga.

Totul e sa imprimi ritmul adecvat in timp ce ii masezi clitorisul. Concomitent, pentru a-i spori placerea, joaca-te cu degetul mare de la mana dreapta prin vaginul ei.

Sursa (Playboy)