Dacia a calcat Timisoara

Apropo.ro / 24.03.2008, 12:28
Dacia a calcat Timisoara
Sperantele timisorenilor de ocupare a locului 2, care permite accederea in preliminariile Champions League, au fost naruite

Sperantele timisorenilor de ocupare a locului 2, care permite accederea in preliminariile Champions League, au fost naruite de catre Dacia Mioveni, care a reusit sa se impuna chiar pe terenul acestora cu scorul de 2-1.

Mioveniul a marcat primul gol al partidei in minutul 37, prin Frasineanu, in urma unui sut deviat de Borbely, care l-a pacalit pe portarul Popa, acesta fiind si scorul primei reprize.

Timisorenii au iesit decisi de la cabine si puteau sa egaleze la primul sut pe poarta, expediat de Martinez.

Dar, o gafa monumentala a lui Canu, care nu s-a inteles cu portarul Popa, i-a permis lui Savu sa inscrie pentru 2-0 in minutul 56.

Pana la final, timisorenii nu au reusit decat sa reduca din diferenta, prin Rusic care a reluat cu capul spre coltul lung, o centrare venita de la Martinez, in minutul 62.

In continuare jucatorii gazda au alergat dupa egalare, reusind doar cateva ratari incredibile prin Ganea, care a trimis de doua ori paralel cu poarta, meciul incheindu-se cu victoria oaspetilor, care se indeparteaza de zona fierbinte a clasamentului.