Dacia merge mai departe

Apropo.ro / 06.12.2007, 12:24
Dacia merge mai departe
Dacia Mioveni a invins Ceahlaul Piatra Neamt si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana

Dacia Mioveni a invins, miercuri, pe teren propriu, formatia Ceahlaul Piatra Neamt, cu scorul de 3-0 (2-0), in optimile de finala ale Cupei Romaniei-Timisoreana si s-a calificat in sferturile de finala ale competitiei.

Golurile au fost marcate de Costescu ‘1, Olteanu ’31 si Neagoe ’46.

Costescu a deschis scorul pentru Dacia Mioveni in secunda 10, la o centrare de pe partea stanga a lui Neagoe.

In minutul 31, Dacia Mioveni si-a majorat avantajul, dupa ce, la o lovitura de colt executata de Bratu, Olteanu a reluat cu capul de la cinci – sase metri.

La cateva secunde de la reluarea jocului, Robert Neagoe a marcat pentru 3-0, dupa ce a scapat singur de la jumatatea terenului si a sutat pe langa Multescu.

Cartu: Jucatorii au raspuns cum trebuie

Antrenorul Sorin Cartu a declarat ca le-a cerut jucatorilor echipei Dacia Mioveni sa trateze cu respect partida cu Ceahlaul Piatra Neamt, iar fotbalistii sai au raspuns asa cum trebuie si s-au calificat in optimile competitiei.

"Este un rezultat bun, dupa un joc bun, care s-a datorat inceputul excelent in ambele reprize. Le-am cerut jucatorilor seriozitate si respect pentru acest meci si au raspuns cum trebuie. Nu stiu cat de departe vom merge in Cupa Romaniei, personal sper sa ajungem cat mai sus. Echipa este intr-o forma buna si deja ne gandim la meciul cu Rapid, deoarece este un meci pentru care joci fotbal", a spus Cartu.

Presedintele clubului Ceahlaul, Grigore Sichitiu, a declarat ca scorul de 0-3 nu reflecta adevarata diferenta dintre cele doua echipe. "Nu am reusit sa ne recuperam dupa meciul cu Universitatea Craiova. Am evoluat cu gandul la meciul cu Steaua, de duminica, care este mult mai important. Azi nu am avut forta care am demonstrat-o in precedentul meci de la Mioveni, in care am condus 73 de minute. Scorul de 0-3 nu reflecta realitatea dintre cele doua echipe", a spus Sichitiu.

Dacia Mioveni: 12. Stanca – 21. Dobre, 4. Olteanu, 6. Daouda, 14. Ir. Voicu, 10. Vladu – 23. Balauru (20. A. Neagoe ’75), 7. Murgan (24. Negoita ’61), 18. R. Neagoe – 13. Bratu, 16. Costescu (15. Cl. Ionescu ’70). Antrenor: Sorin Cartu.

Ceahlaul Piatra Neamt: 1. Multescu – 18. Barna (21. Cristescu ’48), 6. Bruno Fernandes, 2. Vitelaru, 3. Iordache – 19. Banuta, 25. Rusmir (5. Hamza ’65), 15. Cebotaru, 29. Ayza (7.N. Raducan ’57) – 44. V. Frunza, 10. Vranjkovici. Antrenor: Viorel Hizo.

Partida a fost arbitrata de Ionica Serea, ajutat la cele doua linii de Eduard Ungureanu si Bogdan Velicu. Rezerva a fost Adrian Comanescu.

Observatori au fost Florin Gatejan si Dan Dragos Craciun.