Dacia, prima reclamă pentru Marea Britanie (Video)

De: Gabriela Voicu / 18.01.2013, 10:15
Dacia, prima reclamă pentru Marea Britanie (Video)
Dacia apare pentru prima dată într-o reclamă la televiziunile din Marea Britanie, cu un mesaj simplu și un spot catchy.

Dacia apare pentru prima dată într-o reclamă la televiziunile din Marea Britanie, lansând un mesaj simplu: „Noi nu ne ocupăm cu frivolități”. Reclama a fost difuzată miercuri seară pe postul ITV1 într-un moment de maximă audiență, în timp unui meci din cadrul Cupei Asociației de Fotbal (FA Cup), conform autoevolution.

În spotul de 30 de secunde sunt prezentate modelele Sandero, Stepway și Duster. Vocea actorului Ralph Ineson începe cu mesajul: „Salut! Suntem Dacia. Noi nu ne ocupăm cu frivolități. Așa ne păstrăm calitatea ridicată și prețurile mici.” În continuare vocea spune că totuși, conform studiilor, puțină frivolitate poate face ca o mașină să fie atractivă, iar în continuare este prezentată o Dacia Stepway într-o succesiune de cadre video foarte dinamice. „Happy?” încheie vocea din off clipul video.

Clipul pare să fie filmat în România, în imagini putând fi recunoscut barajul Vidradu. Este interesant că numele Dacia este pronunțat cât mai aproape de cum sună el în română și nu așa cum spun englezii.

Cele trei modele care apar în clip au prețuri foarte mici pentru Marea Britanie: Sandero (5.995 lire), Stepway (7.995 lire) și Duster (8.995 lire).