Dacia și turul ciclist al României

Apropo.ro / 30.05.2007, 10:44
Dacia și turul ciclist al României
Dacia este partener oficial al celei de-a 44-a ediții a Turului Ciclist al României, care se va desfașura în perioada 23 iunie – 1 iulie 2007. În aceasta calitate, Dacia va pune la dispoziția organizatorilor competiției o flota de 30 de automobile Dacia Logan

Dacia este partener oficial al celei de-a 44-a ediții a Turului Ciclist al României, care se va desfașura în perioada 23 iunie – 1 iulie 2007.

În aceasta calitate, Dacia va pune la dispoziția organizatorilor competiției o flota de 30 de automobile Dacia Logan berlina, MCV și VAN. Vehiculele vor fi utilizate atât de catre cele 15 echipe participante, cât și pentru transportul oficialilor, al membrilor juriului și al reprezentanților media.

Caravana oficiala va parcurge, de-a lungul celor opt etape ale competiției, un traseu de peste 1100 de kilometri. Startul va fi dat pe 23 iunie, la Pitești, concurenții urmând sa treaca ultima linie de sosire la Botoșani, în data de 1 iulie. Printre cei aproape 100 de participanți la competiție se numara, alaturi de cicliști din România, și reprezentanți din alte noua țari (Grecia, Germania, Moldova, Albania, Bulgaria, Ucraina, Olanda, Serbia și Turcia).

Parteneriatul încheiat de Dacia cu Federația Româna de Ciclism în derularea ediției din acest an a „Turului ciclist” ilustreaza atașamentul pe care cea mai populara marca româneasca îl manifesta fața de competiția sportiva de performanța și apare la doar o zi dupa ce producatorul autohton a anuntat colaborarea cu echipa nationala de fotbal.

Noile asocieri efectuate de Dacia pe plan intern sunt interesante din punct de vedere al strategiei de marketing, piteștenii luând în vedere existența unui potențial neexplorat, cu toate ca majoritatea predicțiilor anunța o reducere a ritmului creșterilor vânzarilor. Așteptam cu mare interes desfașurarea unor asemenea campanii pe plan înternațional dar și implicarea constructorului român în competițiile sportive de rang înalt de peste hotare.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: