”Dădaca” Fran Drescher este româncă

Apropo.ro / 06.10.2008, 00:00
”Dădaca” Fran Drescher este româncă
Al doilea star american care calcă pragul emisiunii ”Happy Hour” de la PRO TV în acest sezon i-a mărturisit lui Măruţă că se simte extraordinar în ţara noastră pentru că se trage de aici!

”Dădaca” a povestit că stră-străbunica ei a fost moldoveancă, din Focşani, de unde a emigrat la New York. Cu veselia şi rîsul inconfundabil, ”Nanny” Fran a venit la PRO TV chiar de ziua ei de naştere şi a povestit pentru telespectatori cum a trecut prin experienţa traumatizantă a cancerului.

Ve­deta a recu­noscut că a avut o perioadă foar­te dificilă, că a avut nevoie de opt medici pentru a obţine un diagnostic, dar că după lupta cu această boală este o persoană mai bună şi şi-a schimbat complet stilul de viaţă.

Aflată în România cu o misiune umanitară, cu scopul de a vorbi despre sănătatea femeilor şi prevenirea cancerului, Fran Drescher le-a îndemnat pe toa­te femeile să îşi facă frecvent analizele pentru a depista din timp o posibilă boală.

Fran Drescher nu a ocolit întrebările lui Măruţă referitoare la viaţa sa personală. Actriţa a povestit că a fost căsăto­rită cu iubitul ei din liceu, însă acum este divor­ţată. Măruţă a mai aflat că, în prezent, Fran este îndrăgostită şi, dacă vreodată ar vrea să înfieze un copil, poate l-ar adopta din România.

Seara s-a încheiat într-o notă veselă, Fran Drescher primind din partea lui Măruţă şi a echipei emisiunii un buchet de flori şi un tort, vedeta împlinind 51 de ani.