Dădaca lui Alanis Morissette: „M-a ținut ostatică”

Apropo.ro / 30.09.2013, 17:30
Dădaca lui Alanis Morissette:
Alanis Morissette a fost dată în judecată de către dădaca fiului ei că ar fi ținut-o prizonieră în camera copilului. Care este adevărul?

Bianca Cambiero, dădaca fiului cântăreței Alanis Morissette, își dă în judecată șefa după ce ar fi fost ținută prizonieră de către artistă.

Nu poți ține o bonă închisă în camera copilului o noapte întreagă. Nici măcar nu s-a gândit că poate îmi este foame„, a declarat Bianca autorităților.

Femeia a dat-o în judecată pe artistă și pe soțul acesteia acuzându-i pe cei doi la care a lucrat în perioada august 2011 până în martie 2013 de privare ocazională de libertate. Bianca spune că acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori în perioada în care a lucrat pentru Morissette.

Potrivit acuzațiilor Biancăi, aceasta nu avea voie să iasă din camera bebelușului sub nicio formă, indiferent de circumstanțe, chiar dacă i se face foame.

Angajata avea voie la masă doar atunci când părinții se aflau lângă cel mic sau era în preajmă o altă doică care să o înlocuiască.

Bianca Cambiero spune că artista și soțul ei au rămas în urmă și cu plata serviciilor prestate de ea ca bonă. Astfel, Alanis este dată în judecată pentru 100.000 de dolari, la care se adaugă și acuzațiile de stres emoțional la care a fost supusă.

Alanis Morissette nu a făcut până acum nicio declarație referitoare la acuzațiile fostei bone.