Daiana Anghel: “Puţină culoare e binevenită”

De: Nicoleta Nicolae / 30.03.2012, 11:00
Daiana Anghel: “Puţină culoare e binevenită”
Vedeta Kanal D nu ţine o dietă anume în această primăvară, însă face totul cu moderaţie şi mărturiseşte că ăsta este secretul ei... Mai are şi unele de frumuseţe pe care ni le dezvăluie acum.

– A venit primăvara. Cum te primeneşti?

In primul rând mănânc mai multe legume şi fructe. Ador ridichiile româneşti şi ceapa verde! Şi asta este perioada lor. In rest, folosesc factor de protecţie mai mare pentru piele şi încep să iau Betacaroten şi Q10 pentru a-mi pregăti pielea pentru vară.

– Ţii o dietă anume?

Nu am avut niciodată nevoie de dietă şi nici nu am un program strict de împărţire a meselor. In general, mănânc puţin şi des, nu mă abţin de la nimic şi încerc să mănânc de toate: legume, fructe, carne, lactate, ouă, inclusiv făinoase şi dulciuri. Cred că secretul stă în moderaţie.

Daiana Anghel– Iţi place să experimentezi atunci când vine vorba de machiaj?

Schimbări majore nu fac în machiaj, experimentele le făceam în liceu, acum ştiu ce mă avantajează. Când sunt în timpul liber, folosesc fond de ten, blush, rimel şi glos sau ruj colorat indiferent de anotimp. Puţină culoare e binevenită oricând.

– Te rog să ne dai un sfat legat de frumuseţe…

Să nu mergeţi niciodată la culcare fără să duceţi la îndeplinire ritualul de frumuseţe de seară, pentru că noaptea pielea „lucrează” cel mai mult. Este esenţial să curăţăm foarte bine pielea şi să aplicăm vitamine uleioase (A,E), sau ulei de argan, retin A şi lista continuă după nevoile fiecăreia.

Nicoleta Nicolae