Daisy Edgar-Jones și Andrew Garfield vor juca în miniseria TV „Under the Banner of Heaven‟

De: Nicoleta Lepădatu / 28.06.2021, 07:28
Daisy Edgar-Jones și Andrew Garfield vor juca în miniseria TV „Under the Banner of Heaven‟

Andrew Garfield și vedeta din serialul „Normal People‟, Daisy Edgar-Jones vor face parte din distribuția unei noi serii limitate FX / Hulu despre mișcarea fundamentalistă LDS.

Under the Banner of Heaven‟ se bazează pe bestseller-ul de non-ficțiune omonim al lui Jon Krakauer.

Cartea urmărește un detectiv bigot, a cărui credință este testată în timp ce investighează o crimă brutală care pare să fie legată de o familie influentă din Utah, cunoscută ca având legătură cu fundamentalismul LDS și celebră pentru neîncrederea acesteia în guvern.

Andrew Garfield va juca rolul lui Pyre, un mormon a cărui credință este zdruncinată, din cauza relației sale cu o suspectă de crimă. Daisy Edgar-Jones va juca rolul Brendei, o credincioasă a religiei mormone care ajunge să fie ucisă.

Seria va fi creată de Dustin Lance Black, care a încercat inițial să transforme cartea într-un lung metraj cu Warner Bros acum un deceniu, și va fi regizată de David Mackenzie („Hell or High Water‟).

„Dustin Lance Black este un povestitor talentat și artistul perfect pentru a adapta romanul captivant al lui Jon Krakauer pentru FX”, a declarat Gina Balian, de la FX, într-un comunicat de presă. „Lance se alătură unei echipe creative incredibile conduse de Brian Grazer și Ron Howard, de la Imagine Television, care sunt dornici să spună această poveste cu el de ani de zile. Suntem încântați că David Mackenzie s-a alăturat acestui proiect ca regizor și că Andrew Garfield și Daisy Edgar-Jones vor juca în „Under the Banner of Heaven‟. ”

„După atâția ani de muncă, sunt incredibil de recunoscător Imagine și FX pentru răbdarea și angajamentul lor de a aduce această poveste pe ecran”, a adăugat și Dustin Lance Black într-o declarație de presă.

Daisy Edgar-Jones va mai juca și alături de Sebastian Stan în noul thriller al lui Adam McKay, „Fresh”.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Emma Stone şi Andrew Garfield s-au despărţit!