Dallas a revenit pe micile ecrane, după 20 de ani

De: Gabriela Voicu / 08.06.2012, 09:59
Dallas a revenit pe micile ecrane, după 20 de ani
Celebra familie din serialul de televiziune "Dallas" a revenit pe micile ecrane.

Serialul de televiziune „Dallas” a revenit pe micile ecrane nord-americane, miercuri, după o pauză de peste 20 de ani.

Celebrele personaje din familia Ewing – J.R., Bobby, Sue Ellen și copiii lor – i-au fermecat din nou pe telespectatori cu intrigi din industria petrolului texan.

Postul de televiziune prin cablu TNT a decis să readucă la viață acest serial de succes, care a rulat pe micile ecrane americane din 1978 până în 1991.

Spre deosebire de alte seriale „defuncte” care au fost readuse la viață în ultimii ani – „Melrose Place”, „90210 Beverly Hills”, considerate două eșecuri -, „Dallas” a readus pe micile ecrane „crema” distribuției originale, îmbătrânită, dar încă vioaie: infamul J.R. (Larry Hagman, 80 de ani), Sue Ellen, soția etern umilită și alcoolică (Linda Gray, 71 de ani) și gentilul Bobby (Patrick Duffy, 63 de ani).

Larry Hagman

„Este cu adevărat o binecuvântare”, a declarat Linda Gray în timpul filmărilor. „A fost ceva aproape suprarealist atunci când au anunțat revenirea noastră în acest serial. Am fost încântați”, a mai spus aceasta.

„Dallas” și-a asigurat succesul prin finaluri de episoade pline de suspans și prin răsturnări de situații neașteptate, precum celebrul episod în care J.R. a fost împușcat sau moartea lui Bobby, prezentată de scenariști ca un vis al soției sale, Pamela (Victoria Principal), pentru a justifica „reînvierea” personajului în sezonul următor al serialului.

Citeste mai multe despre revenirea serialului „Dallas” pe micile ecrane, pe Gândul.info