Dalma Kovacs, pe coloana sonoră a filmului „Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri”

Apropo.ro / 04.04.2015, 08:00

Dalma Kovacs, pe coloana sonoră a filmului „Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri”
Studiourile Disney se reîntorc în Valea Ielelor cu o aventură plină de emoţie, „Clopoţica şi Legenda Bestiei de Nicăieri”.

Noua poveste explorează mitul antic al unei creaturi de legendă, al cărei răcnet îndepărtat îi aprinde curiozitatea Faunei, buna prietenă a Clopoţicii. Fauna este Zâna animalelor şi nu-i este teamă să încalce regulile pentru a ajuta un animal aflat în dificultate.

În limba română, Dalma Kovacs este cea care le oferă copiilor şi nu numai, trei cântece minunate care ne învaţă să fim toleranţi, şi să nu judecăm o carte după coperţi!
 
Dalma interpretează în limba română cântecele  „Plutesc” , „Ciudat” şi „Peste mii de ani” , în original cea care interpretează melodiile fiind cântăreaţa scoţiană, KT Tunstall. Versurile sunt compuse de Joel McNeely şi descriu cel mai bine starea de libertate pe care fiecare o simte atunci când este cu adevărat fericit. „ este evadarea de care avem nevoie, Fauna ne arată că putem doborî propriile noastre bariere, putem greşi, dar contează să lăsăm totul să vină de la sine, , ”, spune Dalma.

În versiunea dublată a filmului, vocile personajelor sunt date de actori români, printre care: Aylin Cadîr (Clopoţica), Alexandra Badea (Fauna), Andreea Bibiri (Nyx) şi Cătălina Mustaţă (Regina Clarion). Dublajul este realizat de Ager Film, regia de dialog aparţinându-i lui Valeriu Drăgşuanu, regia muzicală fiind asigurată de actorul Mihai Bisericanu.