Dan Badea a făcut stand-up de două ori în faţa trupelor din Afganistan

De: Alexandra Necsoiu / 25.10.2018, 17:38
Dan Badea a făcut stand-up de două ori în faţa trupelor din Afganistan
Dincolo de faptul că vine cu propuneri de nume manelistice pentru artiştii la modă - "Relu de la Bucureşti pentru Connect-R, Tiberiu Zâmbăreţul pentru Smiley, Laura, prinţesa Vasluiului, Lino, Copilul de aur, Grasu la maxim, Visu’ la Carla, Holograv" - , Viorel abordează subiectul clipurilor devenite virale.

Îl dezbate împreună cu „youtubeologul” Sorin Pârcălab în al patrulea episod al celui de-al treilea sezon din Show de seară, care se difuzează luni, 29 octombrie, de la 22.00, pe Comedy Central.

„Eram la ţară, pe câmp şi mă gândeam să fac un clip cu un om pe care-l muşcă un câine, asta era în capul meu. Voiam să am discrepanţa asta, între un câine de rasă şi ceva la ţară, care nu contează (…). Aşa am făcut «Cristi, bă Cristi»”, detaliază Pârcălab, autodeclarat regizor de virale. El explică şi dimensiunile ascunse ale viralului: „Viziunea mea a fost mai amplă. Am vrut să fac o alegorie. Este un ţăran la prima vedere, care fumează, răstignit pe un gard, iar de picior îl trage un  câine de rasă… Alb! Păcătosul fumează şi de picior îl trage câinele. El ce strigă? «Cristi, bă Cristi!» Adică Cristos. Păcătosul invocă divinul, ca să îl scape de câine, care reprezintă diavolul, care îl trage spre păcat. El poate să lovească câinele, dar nu cade în ispita păcatului. Fumează tabac şi strigă «Cristi, bă Cristi!»”, subliniază  „youtubeologul”, înainte să analizeze Vasluianca.

Invitatul lui Viorel din acest episod este comedianul Dan Badea, care povesteşte cum a fost să facă stand-up de două ori în faţa trupelor din Afganistan.
 

Tags: