Dan Badea, invitat special la ”iUmor”

De: Cristiana Trifu / 05.03.2018, 12:34
Dan Badea, invitat special la ”iUmor”
Dan Badea a fost invitatul special care a deschis ce-a de-a doua ediţie ”iUmor” din cel de-al cincilea sezon şi le-a ”făcut încălzirea” celor trei juraţi. Cătă Dum a revenit în acest sezon tocmai din Anglia, deoarece, spune el încă mai are glume bune de spus. ”Nu ştiu dacă vă mai amintiţi de mine: prostul care a căzut...”, le-a spus Cătă juraţilor, neputând să ignore momentul din sezonul 2 în care s-a împiedicat şi a căzut la ieşirea din scenă. În numărul său de stand-up, Cătă a povestit despre joburile pe care a fost nevoit să le accepte pentru a face rost de bani, iar amintirile sale au provocat hohote de râs la ”iUmor”.

”Când mi-ai spus toate fazele alea cu maică-ta care te învăţa, eu mi-am amintit de tata! Închid ochii şi îmi amintesc: în faţa clasei, taică-miu înfipt cu mâna în perciuni, eu ridicat într-un picior. ”, a povestit Cheloo, asigurându-i apoi pe colegii săi juraţi că nu păţea nimic după ce părăseau sala de clasă. ”În sfârşit, s-a deschis sezonul!”, a exclamat la final Cheloo. ”Băiatul acesta a început de la mic la mare şi a terminat în forţă”, a mai spus juratul ”iUmor”.
Şi Mihai Bendeac a avut numai cuvinte de laudă, în timp ce Delia i-a mărturisit că a apreciat sinceritatea poveştii lui. ”Nu a părut un număr de spectacol pe care abia aştepţi să îl termini, a fost implicat emoţional”, a spus Delia, astfel că Dum a primit toate voturile juraţilor.

”Doamna în verde” Ava a venit din Franţa la ”iUmor” pentru a descoperi dragostea, dar dacă s-ar întâmpla să şi câştige, ar  înfiinţa ”o asociaţie pentru persoanele care nu au nici frumuseţe, nici umor”.
Femeie fatală şi fachir, Ava a reuşit să o facă pe Delia să râdă în hohotele încă de când a intrat pe scenă. ”Aşa reacţionez eu la feminitate extremă. Atât de băieţel sunt şi atât de neobişnuită cu manifestări atât de feminine”, a povestit Delia, intrigată de mersul de felină al Avei.

Gluma s-a îngroşat însă după ce, cu mişcări delicate Ava a început să înghită lame de ras, pe care le-a scos din gură atârnate de o aţă la fel de verde ca rochia sa, apoi a mers pe cioburi de sticlă.

Cheloo a fost primul care s-a arătat interesat de pasiunea bizară a Avei şi a întrebat-o de unde vine. ”Numărul dumneavoastră a fost educativ, sunt sigur că populaţia Europei va creşte după ce va difuzat”, a spus Cheloo, în timp ce Mihai Bendeac i-a spus acesteia că seamănă cu un personaj din ”Brigada diverse”. ”Oare ce mi-o fi trebuit mie să îi spun ei de rolul din BD?! Se uita femeia aceea la noi…”, s-a gândit apoi Mihai. Cert este că, la final, Ava a părăsit scena la braţul lui Cheloo şi cu trei voturi pozitive în ”portofoliu”.
Mare admiratoare a lui Mihai Bendeac, Alina Handuc a venit de la Viena pentru că vrea să se mărite. ”M-am uitat la toate sezoanele. Au venit toate fetele pe scenă, le-a sărutat şi m-am enervat foarte tare. Şi m-am gândit să vin şi eu, că acum sunt geloasă”, a mărturisit Alina. Şi ca să îşi crească şansele, Alina a venit cu o surpriză care să le arate juraţilor că e pregătită de măritat: prăjiturele în care era sculptată faţa lui Mihai Bendeac.

Cu biscuiţii nu a reuşit însă să impresioneze, aşa că Alina a fost nevoită să pluseze cu o poezie de dragoste.
”Este la ”iUmor” un prinţ frumos, fermecător,
Pe el Mihai îl cheamă, toată lumea îl adoră
Este un actor faimos şi e tare frumos
Uitându-mă la el mi-am dat seama că prinţul mi-a furat inima!
Cu el eu vreau să trăiesc şi pe el să îl iubesc
Lui îi e frică de căsătorie, singur îi place să fie!
Dar eu lui prinţul meu vreau să-i schimb viaţa mereu
Este un vagabont, dar eu am să-l fac să-şi bage minţile în cap
Ia uite pe cine am în faţă! E chiar prinţul meu din vis!
Ce e, Mihai, te-ai speriat când de tine am vorbit?
Nu te speria, iubite, eu am să am grijă să îţi bag minţile în cap!
Când la duş tu te vei duce, voi veni şi eu cu tine, ca să ştiu că eşti tu bine
Eu îţi promit, Mihai, că gândurile tale de a te uita la alta vor dispărea!
Deci ce spui, Mihai, te-am convins să te faci băiat de casă?

Hotărâtă să obţină ceea ce şi-a dorit, Alina l-a chemat apoi pe Mihai pe scenă, s-a aşezat în genunchi şi i-a oferit acestuia un trandafir de plastic în care se afla un inel. ”Dacă ne căsătorim, îl iau în Viena, că e viaţa mai bună. Munceşte foarte mult, are nevoie de o pauză”, le-a mărturisit Alina celorlalţi juraţi.
La capătul acestei prestaţii, Mihai Bendeac s-a arătat impresionat. ”Mi se pare senzaţional dacă spui că ai venit din Viena pentru mine…”, a spus juratul, care a fost astfel nevoit să dezvăluie adevăratul motiv pentru care nu poate accepta cererea în căsătorie. ”Îţi dau cuvântul meu că primul motiv pentru care te refuz este că sunt împotriva acestui concept”, a declarat Mihai Bendeac.
Văzând însă că tânăra a devenit insistentă, juratul ”iUmor” a ieşit în pauză, urmat însă îndeaproape de aceasta, în timp ce, în urma lor, Cheloo şi Delia se întreabau ce ar trebui să voteze în acest număr. În cele din urmă însă, Alina nu a reuşit să îi fure nici inima lui Mihai, nici vreunul dintre voturile juraţilor.
Actriţa Veronica Gheorghe a revenit pentru cel de-al doilea sezon la rând pentru a se… juca, după cum spune aceasta. De această dată, provocarea sa a fost de a încerca să îl vadă dezbrăcat pe Mihai Bendeac printr-un joc. Mai exact, bancuri pe dezbrăcate. Intrat în joc, Mihai Bendeac nu a găsit însă glumele foarte amuzante şi chiar a fost dezamăgit că Veronica a venit pregătită pentru acest scenariu şi avea suprapuse mai multe straturi de haine.
În cele din urmă, resemnată, Veronica a făcut o altă mărturisire. ”Eu chiar nu ştiu de ce am vrut să te dezbrac pe tine, deoarece ceea ce mă atrage la tine sunt buzele”, a spus actriţa, apoi l-a sărutat pe Mihai.

În mod neaşteptat, juratul ”iUmor” a mărit miza şi i-a arătat acesteia cum ar fi trebuit să arate acest sărut. Întrebată la final cum a fost, Veronica s-a arătat satisfăcută: ”Are nişte buze senzuale, da, sărută bine! Ar trebui să încerce toate fetele!”.
Din păcate, eforturile actriţei au convins-o doar pe Delia să îi acorde un vot, astfel că Veronica Gheorghe nu a trecut în etapa următoare.
Antonina Coloseeva, o casnică din Chişinău, a fost cea care l-a convins pe Bendeac să răspundă provocării sale, la finalul unui număr de twerk în făină. Încurajat de colegii săi, Delia şi Cheloo, actorul a plonjat în făină aruncată pe toată scenă şi a imitat mişcările celebrului dans. Delia însă, care a încercat în repetate rânduri să îl deprindă pe Mihai cu stilul, s-a arătat nemulţumită. ”I-am arătat, dar nu se lipeşte nimic de el… nici făina!”, a spus jurata.

Dar dacă mişcările lui Bendeac nu au fost pe măsura aşteptărilor, cele ale Antoninei au obţinut cele două voturi necesare pentru ca aceasta să intre la votul prin intermediul aplicaţiei ”iUmor”.

Anul acesta, aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.