Dan Badea şi soţia sa Mădălina şi-au creştinat primul copil

Apropo.ro / 06.05.2019, 18:52
Dan Badea şi soţia sa Mădălina şi-au creştinat primul copil
Motiv de mare sărbătoare în acest weekend în familia comediantului Dan Badea. Acesta şi soţia sa Mădălina şi-au creştinat primul copil.

Ca şi la cununie şi nuntă, cei doi au ales un restaurant de lux pentru petrecerea micuţului Arias. Preparate culinare moderne, băuturi de top şi o surpriză `delicioasă` au avut în meniu invitaţii la petrecere.

Cheese Bar special – surpriza `delicioasă` apreciată de invitaţi şi cel mai nou trend la evenimente!

Familia şi prietenii care au luat parte la petrecere au fost răsfăţaţi cu un meniu modern, cu preparate culinare sofisticate, cocktailuri şi shoturi, dar şi delicatese. Mare amator de brânzeturi fine, Dan Badea a ales dintre pachetele speciale Cheese Bar delicios şi spectaculos de care toţi invitaţii au fost incântaţi. Pe langă brânzeturile scumpe franţuzeşti precum Roquefort, Camembert şi Brie, Gorgonzola italiană şi delicioasa Gouda olandeză, vedetele barului cu brânzeturi au fost Scoicile cu Parmezan şi roşii cherry – servite în cochilie şi Mousseul de brânză cu stafide din struguri Hamburg şi ciocolată belgiană, reţete speciale ale Jubile, care fac din Cheese bar unul deosebit.

Meniul de preparte culinare ales a fost unul modern, cu un plating aparte cu flori comestibile, ierburi şi plante aromatice. Ruladă de Spanac cu mousse de Brânză şi Rodie, Roast Beef cu sos remoulade, Ruladă din piept de pui cu Fructe confiate, în crustă de Migdale, Tartină cu mousse de Peşte şi caviar, Filé de Şalău cu sos Lemon Butter cu garnitură de legume, Vrăbioară de Vită slow cooked şi Filé de Porc în  sos de vin, servite cu garnitură de cartofi la cuptor aromatizaţi cu Ierburi Proaspete sunt doar o parte dintre bunătăţi.

Tortul si Candy barul ales au avut o tematică potrivită pentru prima petrecere a micuţului – Mickey Mouse şi personajele din Disney. Colorate, cu multe fructe şi propsuri din marţipan acestea au fost pe placul celor mici.

Printre cei prezenţi la petrecere s-au numărat Şerban Copoţ, colegul de emisune a lui Dan Badea, Natanticu şi colegii de stand up comedy şi nu a lipsit nici bunul său prieten, Cătălin Bortea, cu care a şi cântat, petrecerea ţinând până în zorii zile