Dan Balan face salturi nebunesti in topuri romanesti

De: Dragos Tanase / 11.12.2007, 14:56
Hit-ul "Crazy Loop", al lui Dan Balan, se afla pe locul 2 in Romanian Top 100 si pe locul 1 in topul vanzarilor saptamanale de mp3.

Crazy Loop”, primul extras pe single de pe albumul solo al lui Dan Balan, “The Power of Shower”, a aterizat pe locul 2 in Romanian Top 100, iar potrivit sistemului oficial de monitorizare a difuzarilor muzicale (Nilsen), la ora actuala, “Crazy Loop” se situeaza pe primul loc in topul difuzarilor radio si TV din Romania.

De asemenea, hit-ul se mentine pe locul 1 in topul vanzarilor saptamanale de mp3, de pe site-urile specializate.

Odata cu sosirea in tara a artistului, dupa o absenta de apoape trei ani, pentru Dan Balan a fost o saptamana plina de intalniri cu presa si cu realizatorii de emisiuni TV si radio.

Interpretul a anuntat, cu aceste ocazii (totul incepand la emisiunea lui Catalin Maruta – “Happy Hour”), lansarea pe piata, impreuna cu MediaPro Music, a primului sau album solo, “The Power of Shower”.

Peste tot, artistul a cantat piesa “Crazy Loop (Mm-Ma-Ma)”, prilej cu care a surprins audienta cu un show de exceptie, o repunere in scena a ineditului dans din videoclip.