Dan Bittman: „Am de gând să mă căsătoresc”

De: Nicoleta Nicolae / 06.03.2015, 19:00
Dan Bittman: „Am de gând să mă căsătoresc”
Solistul trupei Holograf încă nu s-a hotărât când va face marele pas. Însă nu a renunţat la idee. Iată ce declaraţii face artistul!

În cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzată de Antena Stars sâmbăta, de la 16.00, Dan Bittman face o mărturisire care ar putea părea pentru mulţi suprinzătoare.

 „Am de gând să mă căsătoresc la un moment dat. Am avut o cunoştinţă care s-a căsătorit pe la vreo 70 şi ceva de ani. Cine ştie… mi-a plăcut foarte mult povestea lui. Acum nu spun că o să fac şi eu la fel”, declară solistul, care recunoaşte că a fost părăsit de unele femei pentru că ele, spre deosebire de el, îşi doreau să îşi întemeieze o familie. „Am vorbit cu Liliana despre căsătorie şi niciodată nu m-a presat să fac asta. Liliana este un om în care eu pot să am încredere totală, ştiu că este acolo pentru mine necondiţionat. Din multele persoane pe care le-am întâlnit, cu ea am întemeiat familia”, mai spune Dan Bittman.

În aceeaşi ediţie a emisiunii, Andreea Marin dezvăluie că nu se cântăreşte niciodată. „Nu am o formă de invidiat. Asta este constituţia mea. E important să mă simt bine pe interior şi să nu-mi pierd sclipirea din ochi”, declară vedeta de televiziune, care, deocamdată, nu are de gând să recurgă la operaţii estetice. „Încă nu este cazul. Am o moştenire genetică bună”, mai spune Andreea.