Dan Bittman: „Am fost dat afară din casă de două ori” – FOTO

De: Cristiana Trifu / 05.03.2018, 12:22
Dan Bittman: „Am fost dat afară din casă de două ori” - FOTO
Mărturisire dureroasă făcută de Dan Bittman.

Cântăreţul a mărturisit că a fost dat afară de două ori din casă de comunişti.

„Îmi plăcea foarte mult parizerul cu pâine, furam de la muncitori. Era un cartier evreiesc, stăteam puţin mai jos de Teatrul de stat, ne-am trezit cu buldozerul în faţa porţii. Eram destul de mic, până în 10 -12 ani. Mama s-a dat peste cap să ajungem în Ferentari. A făcut rost de o casă care nu mai era o proprietate, e alee, unde a venit Ceauşescu şi ne-a demolat a doua oară. Da, pe mine m-au demolat de două ori, eram vecin cu unchiul lui Ştefan Bănica Jr. Îl vedeam de multe ori pe Ştefan Bănica când venea la unchiul său în cartier. Deci de două ori am fost dat afară şi de atunci nu a mai avut nimic valoare”, a povestit Dan Bittman la Antena Stars.

Cum arată iubita lui Dan Bittman, la 45 de ani!

Dan Bittman, amor pătimaş cu Mihaela Rădulescu: „Eu am dus-o dincolo de nori!”

Cum arată vila lui Dan Bittman din Pipera! Valorează jumătate de milion de euro

Cum arăta Dan Bittman în adolescenţă! Imagini incredibile

Dan Bittman pierde statutul de Don Juan. Boala a lăsat urme adânci! Cum arată acum? – FOTO

Adevărul despre plecarea de la Antena 1

După un sezon cu audienţe mari şi cu invitaţi de top, Dan Bittman a părăsit show-ul “Aici eu sunt vedeta!”. În locul lui a venit Cosmin Seleşi, gazda emisiunii “Te cunosc de undeva”, proiect despre care se zvoneşte că ar urma să iasă din grila de programe.

 

Potrivit presei mondene, Dan Bittman ar fi dorit un salariu mai mare, urmare a audienţelor de top, dorinţă care n-a fost deloc pe placul şefilor săi din Trustul Intact.

“Chiar dacă a semnat un contract pe un an, pentru Bittman nu a fost de ajuns. Pentru că a avut audienţe mari, şi-a dorit mai mulţi bani.”