Dan Bittman: „Cea mai pasională aventură a fost cu Mihaela Rădulescu”

Apropo.ro / 20.07.2012, 13:30
Dan Bittman:
Dan Bittman vorbește despre cea mai pasională aventură din viața lui, cea cu prezentatoarea de televiziune Mihaela Rădulescu.

Dan Bittman a vorbit despre relațiile de dragoste din viața sa, despre începuturile trupei Holograf, dar și despre multe altele, într-un interviu acordat pentru Playboy România.

Artistul își amintește de Mihaela Rădulescu, care în acele vremuri nu avea silicoane…era mult mai naturală.

Mihaela Rădulescu probabil că e numele cel mai sonor, dar care pe vremea aia nu era Mihaela Rădulescu de acum. Era cu totul și cu totul alta„, spune Bittman.

Mihaela rupea inimi în vremea respectivă și nu era nici atât de tunată cât este acum. Era mult mai naturală, mie asta mi-a și plăcut extrem de mult la ea, iar în vremea aia era o atletă. Ea făcuse multă gimnastică sportivă și arăta cu totul altfel, creață, roșcată, îți sărea imediat în ochi. Foarte frumoasă, și atunci, și acum„, a mai povestit artistul.

Dan Bittman își amintește și de relația cu Tania Budi, despre care spune „a fost o dragoste cu năbădăi„. „Ne-am văzut în troleibuz. Știți, pe vremea aia se mergea cu troleibuzul, și așa ne-am întâlnit„, povestește Dan.

În ceea ce privește viața lui amoroasă, Dan recunoaște că nu a participat niciodată la orgii sexuale, sex în grup sau la schimb de partenere.

În perioada aia nu ne interesau chestiile astea. Eram romantici întârziați, credeam în iubire, în lucruri frumoase, în care credem și acum, din punctul ăsta de vedere nu s-au schimbat lucrurile. Ce se întâmplă azi e uneori chiar urâțel, nu îmi place întotdeauna ce văd, dar asta e viața. Până la urmă, toată lumea vrea să experimenteze. Și acum, că s-au deschis zăgazurile, toată lumea e în experimente„, a spus artistul pentru Playboy.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Dan Bittman, pe Playboy.ro