Dan Capatos, despre prima sa experienţă amoroasă! Povestea e ruptă din filme!

De: Nicoleta Nicolae / 20.10.2014, 09:25
Dan Capatos, despre prima sa experienţă amoroasă! Povestea e ruptă din filme!
Dan Capatos moderează un show prin platoul căruia se perindă o mulţime de femei, aşa că majoritatea telespectatorilor îşi imaginează că viaţa lui personală a fost mereu la fel de plină de... domnişoare.

Dan Capatos spune, însă, că lucrurile nu stau deloc aşa. Are o căsnicie liniştită şi, mai mult, n-a fost un cuceritor de mic.

„Pe la 18-19 ani aveam atacuri de panică. Am înţeles că aveau şi legătură cu problemele hormonale, nu începusem eu să cunosc încă… destule… asistente”, a povestit Dan Capatos, la emisiunea „Refresh”, de la Antena Stars.

Dan Capatos, în tinereţe

Capatos şi-a amintit, apoi, şi prima lui experienţă sexuală, despre care spune, râzând, că nu vrea să vorbească prea des. „S-a întâmplat prin clasa a X-a sau a XI-a, într-un tren de marfă. Mergeam în practică industrială. Şi, într-o pauză, eu şi o colegă ne-am retras într-o garnitură care credeam că stă pe o linie moartă. De-abia începusem, că a şi venit o locomotivă să o remorcheze. N-am terminat nimic, am sărit amândoi cu halatele”, a mai mărturisit Dan Capatos.