Dan Capatos – Păcătosul de la Antena 1

De: Cătălina Matei / 18.02.2008, 00:00
Dan Capatos - Păcătosul de la Antena 1
După ce, timp de un an şi jumătate, s-a trezit o dată cu găinile, din 25 februarie, vedeta Antenei 1 va merge la culcare o dată cu... păsările de noapte. Căci Dan Capatos va fi protagonistul unui late night show plin de păcate. ”Un show păcătos” îi va aduce lui Capatos şi ceva schimbări prin garderobă, chiar dacă în acest moment se mai negociază... cravata!

– De la 04.30 – deştep­tarea… la 10.00 (presupun!) e un mare progres. Nu ţi-e dor de matinal?
Aveţi dreptate, deşteptarea e la 10.00, uneori chiar şi la 11.00! Nu am început încă emisiunea, dar trebuie să mă antrenez, nu-i aşa? Este un nou program extrem, din punctul de vedere al orelor de somn. Mi-e dor de starea de spirit de la matinal. Practic, pentru mine a fost un an şi jumatate de distracţie. Şi, din zecile de mii de mesaje pe care le-am primit de la telespectatori, de-a lungul acestui program, am realizat faptul că această stare de spirit am reuşit s-o retransmitem în casele celor care ne urmăreau. A fost, practic, satisfacţia supremă.

– Cum va arăta ”Un show păcătos”?
Show-ul, marca Intact Production, va fi un late night clasic, un show de divertisment cu un band profesionist, cu fete frumoase, cu rubrici şi personaje excentrice şi, mai ales, cu invitaţi păcătoşi. Şi, pentru că nimeni nu e fără de păcat, aşteptaţi-vă la cei mai interesanţi oameni ai momentului.

– Apropo… vei fi la concurenţă cu Badea. Nu ţi-e ”frică” de el?
Dacă mi-ar fi frică de cineva, nu m-aş mai apuca de acest program. În televiziune, orice program ai realiza, eşti la competiţie cu alte programe redutabile ale altor televiziuni concurente. Bineînţeles că, iată, uneori se poate ajunge la situaţii de acest gen, în care doi buni prieteni, în cazul de faţă eu şi Mircea, sînt nevoiţi să se concureze. Din fericire, sîntem concurenţi doar o jumătate de oră. Am vorbit cu Mircea despre această situaţie în care vom fi puşi şi am ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi să ne dăm SMS-uri în direct, unul altuia, şi să ne facem reclamă reciproc.

Păcatele lui Capatos

– De ce… un show ”păcătos”?
Cîte porunci vei încălca în timpul emisiunii? Pentru că nu sînt atît de păcătos precum ar crede unii, voi încerca să respect cît mai multe dintre poruncile sfinte. Însă vreo două tot am să încalc. Pentru că voi ucide concurenţa şi voi fura audienţa altora! Va fi un show de care nu poţi scăpa, care te intrigă, care nu te lasă să schimbi canalul sau să adormi, o pacoste pe capul tău, un virus la modă. Cu alte cuvinte… un show păcătos!

– În general, care sînt păcatele tale – recunoscute şi asumate?
Păcatele mele sînt recunoscute şi asumate doar în faţa preotului. Aşa că, în lipsa altor destăinuiri, vă puteţi închipui voi cam care au fost păcatele unui jurnalist format în perioada de glorie a , cu 15 ani vechime, o parte din ei petrecuţi prin redacţiile unor celebre reviste pentru bărbaţi, ajuns acum, la bătrîneţe, să prezinte show-uri de noapte.

– Pe cine vei invita la tine în emisiune?
Invitatul emisiunii va fi omul zilei respective. În principal, invitatul va fi o persoană publică, vedetă de muzică, teatru, film sau orice altă latură a showbiz-ului. Însă nu voi ocoli invitaţii din alte domenii de activitate în măsura în care subiectele discutate cu aceştia au tangenţă cu sfera divertismentului. Negocieri vestimentare

– O să te vedem la costum?
Un late night show impune o rigoare din acest punct de vedere, aşa că şi look-ul meu va fi puţin schimbat. Încă mai discut pe această temă cu stilistul emisiunii, însă, în mod clar, nu vor lipsi sacoul şi cămaşa. Sau poate chiar costumul. Şi în privinţa cravatei se mai poartă negocieri.

– Vei avea parte şi de animatoare?
Sau de o coprezentatoare? Nu voi avea o coprezentatoare pentru că, într-un late night, acest post nu prea se justifică, este mai mult o emisiune de autor. Voi avea, în schimb, două animatoare foarte frumoase care vor avea grijă de confortul invitaţilor. Una dintre ele este Alina Gheorghe, vedetă PLAYBOY.