Dan Capatos se reinventează! Ce surprize pregăteşte în emisiunea „Xtra Night Show” – FOTO

De: Nicoleta Nicolae / 09.01.2017, 10:51
Dan Capatos se reinventează! Ce surprize pregăteşte în emisiunea „Xtra Night Show
După sezoane în care s-au jucat cu focul şi s-au distrat periculos, Dan Capatos şi echipa sa se reinventează şi le dau întâlnire telespectatorilor în fiecare seară, de luni până joi, de la 22.30, la Antena 1, în emisiunea „Xtra Night Show”, într-un decor cu totul şi cu totul nou. Anisia Gafton, una dintre puţinele femei din domeniul stand-up comedy, se alătură echipei „Xtra Night Show”: „Sunt foarte entuziasmată şi o să fac tot posibilul pentru a mă ridica la nivelul aşteptărilor. Mă bucur enorm şi sunt foarte recunoscătoare pentru şansa oferită. Promit să aduc cât mai multe zâmbete!”, a declarat Anisia.

Şi tot de luni, 9 ianuarie, în grila Antenei 1 revin şi emisiunile „Neatza cu Răzvan si Dani” şi „Acces Direct”. După cel mai bun sezon din istoria emisiunii, „Neatza cu Răzvan şi Dani” revine la Antena 1 din 9 ianuarie, de la ora 8.00. Dimineţile românilor vor avea din nou iz de voie bună, mai ales că Răzvan, Dani şi gaşca lor sunt pregătiţi după vacanţă să dea din nou deşteptarea în stilul inconfindabil. Vlăduţ, Flavia, Amalia, dar şi Cătălin Oprişan sunt şi ei gata de start în noul an, mai ales că începutul lui 2017 este unul cu totul şi cu totul spcial pentru „Neatza”. Emisiunea va aniversa în februarie 9 ani de existenţă, astfel că începutul de an se anunţă un maraton de surprize, invitaţi speciali şi momente memorabile.  

În ediţia de luni, 9 ianuarie, prima din acest an, în platoul „Neatza” se vor reuni pentru muzică, interviuri şi glume cât cuprinde Dorian Popa, băieţii de la Noaptea Târziu, Anna Lesko, dar şi Adina Postelnicu, Alessia, Nick Kamarera & Alinka şi Andreea D.

De luni, Simona Gherghe le dă întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de la ora 17.00, cu cele mai importante subiecte mondene, cu poveşti de viaţă emoţionante şi invitaţi speciali. Din ediţiile pe care Simona Gherghe le va prezenta şi în acest an, în fecare zi, de luni pânã vineri, nu vor lipsi cazurile sociale, cărora echipa „Acces Direct” va încerca să le găsească rezolvarea, acordând totodată o atenţie deosebită copiilor talentaţi din toate domeniile. Prima ediţie din an a emisiunii aduce încă o surpriză: începând din acest sezon, Paula Minginer, fostă  concurentă în emisiunea „Burlacul”, va fi noua asistentă a Simonei Gherghe.