Dan Cîrstea este câştigătorul celei de-a patra ediţii ”iUmor”

De: Cristiana Trifu / 20.03.2018, 10:50
Dan Cîrstea este câştigătorul celei de-a patra ediţii ”iUmor”
Dan Cîrstea este câştigătorul celei de-a patra ediţii ”iUmor” şi va merge în finală alături de Andrei Cojocaru, Cătă Dum şi Dan Ţuţu.

Cea de-a patra ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20.00  şi 22.21, la Antena 1, a fost lider de audienţă la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor cu o audienţă medie de 10,5 puncte de rating şi 21,1 % cotă de piaţă, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D cu o medie de 10,3 puncte de rating şi 20,6 % cotă de piaţă. Pro Tv s-a clasat pe locul al treilea, cu o medie de 7,6 puncte de rating şi 15,3 cotă de piaţă.
În minutul de aur, 21.47, aproximativ două milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1! 

Dan Cîrstea a descoperit recent, spune el, că are umor şi că poate scrie comedie, dar soţia a fost cea care l-a încurajat să se înscrie sezonul acesta. Admirator declarat al lui Mihai Bendeac, Dan înţelege chiar şi momentele în care acesta are jurizări mai aspre. Ca urmare, Dan Cîrstea a prezentat un jurnal de ştiri mondene, cu tot cu ilustraţii, în care a luat la rând mai multe vedete din România, spre amuzamentul celor trei juraţi. 

Cu atât mai suprinşi au fost Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo să afle că Dan nu trăieşte din această pasiune a sa, ci lucrează într-un atelier auto. ”Eu cred că dacă acest număr ar fi fost în finală, ar fi câştigat detaşat”, a spus Mihai Bendeac.
”Eu am scris numărul ca să pot să vin să îl cunosc pe Mihai, chiar îl admir”, a mărturisit emoţionat Dan Cîrstea, care a primit toate cele trei voturi ale juraţilor, dar şi pe cele ale telespectatorilor, care l-au trimis direct în finală.
Anul acesta, aspiranţii la marele premiu „iUmor” au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizaţie, inedite şi pentru juraţi, dar şi pentru telespectatorii care vor urmări şi vor vota prestaţiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei juraţi îşi exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obţine minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cei patru câştigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) şi Ana Maria Caliţa (sezonul al IV-lea).