Dan Cruceru, Crăciun la SPA, Revelion la restaurant

De: Cătălina Matei / 21.12.2016, 12:44
Dan Cruceru, Crăciun la SPA, Revelion la restaurant
Craciunul este momentul acela in care vedetele isi doresc sa se bucure de liniste alaturi de cei dragi. Dan Cruceru, cel mai cool tatic din showbiz, ne-a povestit care sunt planurile sale de Sarbatori, anul acesta.

“De Craciun, plecam cu catel si purcel la Sibiu, in gasca mare, 4 familii. Mergem sa ne relaxam la un SPA si ii lasam pe altii sa ne serveasca. Au si mancare traditionala, asa ca nu vom rata sarmalele, soriciul si pomana porcului. Speram sa prindem si ceva zapada artificiala pe partiile din Paltiniş, astfel incat sa o pun pe Sophia din nou pe schiuri”, spune cel mai cool tatic din showbiz.

Si cum in ajunul Craciunului niciun copil nu este sarit de Mos, Sophia, fiica lui Dan, are si ea o lista clara de cadouri pe care si le doreste. „Anul acesta, lista dorintelor Sophiei nu a fost foarte mare, dar nici prea mica. Si-a dorit  vreo 5 jucarii, pe care le va si primi, pentru ca a fost cuminte”.

Cat priveste noaptea dintre ani, iata ce planuri si-a facut vedeta.”De Revelion, ne distram ca tinereii, dar tot cu toata familia dupa noi. Mergem intr-un restaurant-club si speram sa dansam pe mese pana in zori”, marturiseste Dan Cruceru.

„2016 a fost un an al extremelor. Cu mari performante si impliniri pe plan profesional – vezi succesul Taticool „, mai spune Taticool.