Dan Damaschin, „tatal adoptiv” al Monicai Gabor, retinut de DIICOT

Apropo.ro / 23.12.2011, 09:30
Dan Damaschin,
Dan Damaschin, "tatal adoptiv" al Monicai Gabor, a fost retinut de procurorii DIICOT. El a declarat ca este nevinovat si a amenintat ca se va sinucide.

Dan Constantin Damaschin, „tatal adoptiv” al Monicai Columbeanu, impreuna cu doi complici, a fost ridicat, joi, de catre DIICOT pentru recrutare prin inselaciune, amenintare si violenta a mai multor fete, unele minore, in scopul exploatarii sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostitutiei.

„Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Bacau au procedat la destructurarea unui grup infractional organizat, care actiona pe raza municipiilor Bucuresti si Bacau, constituit in scopul savarsirii infractiunilor de trafic de persoane si trafic de minori, prevazute de articolele 12 si 13 din Legea 678/2001″, a informa, joi, Biroul de presa al DIICOT.

„Victimele erau alese cu predilectie din familii cu posibilitati financiare reduse si erau atrase cu promisiuni de asigurare a unei cariere in modelling sau televiziune, inculpatul prezentandu-se drept o persoana influenta in acest domeniu”, precizeaza anchetatorii.

Citeste mai multe detalii despre arestarea lui Dan Damaschin, pe Mediafax