Dan de la Fly Project în vizită la Palatul Buckingham

Apropo.ro / 13.01.2013, 08:00
Dan de la Fly Project în vizită la Palatul Buckingham
Pentru că luna ianuarie este luna de vacanţă a tuturor artiştilor, după o perioadă extrem de agitată, Dan Denes de la trupa Fly Project a ales Londra pentru câteva zile de relaxare împreună cu iubita lui.

Aflaţi pentru prima dată la Londra, Dan şi iubita lui au decis să stea exact în centrul oraşului, pentru a le fi uşor să se bucure de toate punctele de atracţie. Deşi sunt cunoscute bancurile despre vremea ploioasă de acolo, cei doi au avut o vacanţa cu vreme frumoasă, cu temperaturi ridicate pentru această perioadă şi fără pic de ploaie.

Dan de la Fly Project, in vacanta la Londra

„Am auzit de la prietenii noştri că este un oraş foarte frumos, aşa că ne-am hotărât să-l alegem pentru prima parte a vacanţei noastre. Am vizitat tot ce se poate vizita, Palatul Buckingham a fost primul pe listă, am continuat cu Big Ben-ul, Muzeul Madame Tussauds, London Bridge şi London Eye – de unde se vede tot oraşul de sus. Bineînţeles că nu am scăpat, am făcut şi puţin shopping şi ne-am plimbat foarte mult” a spus Dan. Deoarece vacanţa nu s-a terminat, Dan se gândeşte să mai viziteze un oraş european pentru câteva zile, alături de iubita lui şi câţiva prieteni.