Dan de la Fly Project şi-a plimbat soţia cu elicopterul

Apropo.ro / 08.10.2014, 08:00
Dan de la Fly Project şi-a plimbat soţia cu elicopterul
Pentru că au un program extrem de încărcat, Tudor şi Dan de la Fly Project ajung să petreacă foarte puţin timp acasă, alături de proaspetele lor soţii.
Pentru că sunt de acord că nu cantitatea contează întotdeauna, ci calitatea timpului petrecut împreună, aceştia plănuiesc tot felul de surprize pentru consoartele lor. 
 
Tocmai venit de la concerte, Dan şi-a surprins soţia cu o plimbare romantică cu elicopterul, deasupra Bucureştiului. Amândoi sunt obişnuiţi cu zborul cu avionul, însă experienţa cu elicopterul a fost plină de adrenalină.
 
 
Foto: PR Fly Project
 
 
„Noi petrecem timp împreună cu familia printre picături, între concerte şi orele de studio, dar atunci când o facem încercăm să recuperăm şi să avem momente cu adevărat speciale. De această dată, plimbarea cu elicopterul a fost un dar pe care l-am primit de la naşii noştri de cununie şi putem spune că a fost o idee reuşită, ne-am simţit foarte bine”, declară Dan. 
 
Fly Project pregăteşte în curând lansarea internaţională a următorului single, aşa că Tudor şi Dan vor avea din nou o perioadă foarte aglomerată, în care se vor împărţi între acţiunile de promovare, studio şi turneul internaţional.