Dan Diaconescu a inaugurat “garsoniera TV” de la Vatican

De: Nicoleta Nicolae / 17.10.2013, 11:42

Dan Diaconescu a inaugurat “garsoniera TV” de la Vatican
De marţi seara, OTV emite din nou. Postul de televiziune are sediul într-o garsonieră de la Vatican, iar Dan Diaconescu a devenit rezident al micului stat.


“Am învins! OTV emite din nou!”, scria, marţi, pe ecran, iar Dan Diaconescu îşi îndemna telespectatorii  “Să trăiască senzaţional”. Noua “Televiziune a poporului” a obţinut licenţa în Italia şi transmite pe frecvenţa Romit Tv. Potrivit lui Diaconescu, OTV va folosi satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade est, acelaşi pe care sunt multe posturi româneşti. “Dacă au antene parabolice, oamenii pot vedea în acelaşi loc, de pe acelaşi satelit, pe lângă OTV şi TVR 1 sau posturile lui Prigoană”, a  explicat omul de televiziune. Ca un amănunt picant,  postul OTV are acum sediul într-o garsonieră de la Vatican.

“Este un fel de biserică, iar la parterul acestei biserici avem noi 50 de mp. Nu-ţi închipui că este un spaţiu prea mare. Este cam cât aveam înainte în garsoniera din Piaţa Romană. Oricum, din Italia va fi realizata doar emisiunea mea. În Bucureşti, în studiourile din Preciziei, va fi un punct de lucru al OTV. De acolo se vor face toate emisiunile, mai puţin a mea. Studioul din Bucureşti va fi conectat cumva cu cel din Italia”, a povestit Dan Diaconescu pentru paginademedia.ro.