Dan Diaconescu de Brazilia era criminal de senzational!

De: Dragos Tanase / 13.08.2009, 17:59
Dan Diaconescu de Brazilia era criminal de senzational!
Unul dintre cei mai populari prezentatori TV din Brazilia a comandat si transmis asasinate LIVE, pentru a face audienta!

Dan Diaconescu este mic copil pe langa un realizator TV din Brazilia, care n-a pierdut timpul sa caute Elodii moarte! El le omora direct si… in direct!

Wallace Souza, un fost politist si actual deputat, unul dintre cei mai populari prezentatori de televiziune, a produs un scandal de proportii in tara sa, cu emisiunea sa "Canal Livre".

A fost arestat, impreuna cu alti 15 suspecti, sub acuzatia ca organizau crime, pentru a le difuza in direct, in vederea obtinerii de audiente mari.

Souza fusese dat afara din Politie tocmai pentru faptul ca era foarte apropiat de organizatiile mafiote care, de altfel, se crede ca ii duceau la indeplinire asasinatele. 

"M-a ajuns stresul unui show atat de dur si plin de suferinta"

Recent, Wallace Souza a aparut la o ora de maxima audienta, pe o targa intr-un spital din Manaus, capitala statului Amazonas, locul unde s-au petrecut crimele, incercand sa arate publicului si anchetatorilor ca este epuizat si ca are nevoie de odihna: "M-a ajuns stresul unui show atat de dur si plin de suferinta".

Insa, procurorii nu cred in suferinta sa si sunt convinsi ca deputatul-vedeta poate fi anchetat si in aceste conditii.

El se apara, spunand ca "totul este o inscenare", dar in casa lui s-au gasit un pistol si 175.000 de dolari, care se crede ca provin din traficul de droguri.  


 

Dan Diaconescu de Romania

Dan Diaconescu, realizator TV