Dan Negru, anunţ la capăt de drum: „Puţini îmi dădeau vreo şansă de supravieţuire”

De: Nicoleta Nicolae / 14.08.2015, 09:37


Dan Negru, anunţ la capăt de drum:
Dan Negru a anunţat sfârşitul unui drum, la începutul căruia mulţi i-au prezis un sfârşit inerent.

Dan Negru şi-a surprins prietenii virtuali cu un anunţ neaşteptat. Realizatorul de televiziune a anunţat că din toamna acestui an va începe un alt proiect televizat, motiv pentru care va renunţa la show-ul destinat copiilor.

„Din toamnă încep un nou proiect tv. Fără copii! „Next Star” a fost anul trecut cea mai googălită emisiune de tv a Antenei 1, potrivit datelor oficiale publicate de Google. Audienţele „Next Star” au fost mult peste aşteptări. Acu’ pot să mărturisesc: când „Next Star” era doar o idee, mulţi colegi de breaslă mă compătimeau spunâdu-mi că am să-mi rup gâtul riscând într-un show cu copii în prime-time. Puţini îmi dădeau vreo şansă de supravieţuire, mai cu seamă că formatul era original 100%. Acu’ rămâne un loc liber pentru un kids show pe piaţa tv din Romania.

Din decorurile showurilor tv pe care le-am părăsit am luat mereu câte un obiect de décor. Am o mare colecţie în pod, de la globul pe care-l învârtea Mama Natura la „Ciao Darwin” până la un acvariu din „Academia Vedetelor”. Din „Next Star” am păstrat o parte din bucuria lui Omar sau a Elenei, din lacrimile Ioanei sau din ochii fără lumină a lui Alex. Şi am speranţa că peste vreo 60 de ani, nişte bunici vor povesti nepoţilor despre fenomenul „Next Star”. E mai uşor să construieşti un copil puternic decât să repari un matur stricat. La capăt de drum, mulţumesc!”, a scris Dan Negru pe o reţea de socializare.