Dan Negru, comentarii revoltătoare despre tragedia de la Muntenegru!

De: Pusa Toader / 26.06.2013, 10:46


Dan Negru, comentarii revoltătoare despre tragedia de la Muntenegru!
Nefericitul accident în care au murit 18 oameni la Muntenegru ţine prima pagina a ziarelor.

Se pare că Dan Negru nu consideră evenimentul o tragedie de proporţii, dat fiind faptul că nu înţelege de ce este subiectul atât de mediatizat de presă.

“Văd pe toate ecranele sicrie, fiare contorsionate, oameni mutilaţi şi brăzdaţi de firele măştilor de oxigen, sânge şi durerea rudelor celor morţi. De unde interesul pentru durerea altora la telespectatorul român? Când au aparut prima dată ştirile de la ora 5, cu maşini zdrobite şi creiere pe asfalt nici prin cap nu-mi trecea că ele vor deveni trendsetter…Ţara asta e o uriaşă terapie intensivă!”, a scris vedeta pe pagina de Facebook.

Cum era de aşteptat, cei pe care îi are în lista de prieteni s-au arătat foarte revoltaţi cand au citit spusele prezentatorului tv. “Du-te, Dane! Este vorba despre romanii nostri si daca stirea nu se da la tv… nu se mobilizeaza nimeni sa doneze sange”, “Dar esti tare nesimtit!”, “18 oameni, a caror singura vina a fost ca si-au dorit un concendiu, se intorc acasa intre patru scanduri, iar tu faci bascalie de situatie… Bravo!”, “Tu esti Gica Contra in toate?!”, i-au scris cei de pe Facebook.