Dan Negru: “Copiii mei ţipă de 100 de ori mai tare decât mine”

De: Mioara Tronaru / 19.04.2012, 11:33
Dan Negru: “Copiii mei ţipă de 100 de ori mai tare decât mine”
Vedeta Antena 1 şi-a găsit naşul. Are doi copii minunaţi care l-au moştenit ...la ţipat. Dan Negru ne împărtăşeşte câteva ceva din experienţa de tătic.

– Cum faci faţă cu doi copii?
Cu ajutor, da… Dar încercăm să supravieţuim.

– Ai şi băiat şi fată. Faci diferenţă între ei?
N-am avut nicio clipă senzaţia că un băiat într-o familie e mai important decât o fată, n-am fost bosumflat când am aflat că voi avea fată. Mă bucură amândoi în aceeaşi măsură.

– Cine ţipă mai mult în casă, tu sau cel mic?
Eram sigur că sunt campion naţional la urlete, dar tocmai ce am fost detronat, copiii mei ţipă de 100 de ori mai tare decât o fac eu…Cred că la ţipat seamănă cel mai mult cu mine, cel puţin aşa-mi spun toţi prietenii…

Dan Negru– Vă pregătiţi de botez?
Ne pregătim de botez, dar ca şi la Dara, va fi un botez în familie, atât doar. Culmea, primesc mereu de câteva săptămâni oferte de la restaurante care-mi dau locaţia gratis doar să facem botezul acolo, sperând că asta le va aduce şi oarecare publicitate. Suntem discreţi când vine vorba de familie, aşa că vom păstra tradiţia botezului în familie.

-Ce nume are cel mic?
Bogdan Petru. Am ales nume româneşti…Mi-a plăcut mult puterea şi viaţa Sfântului Petru, şi l-am ales ca nume de sfânt. Celălat prenume al Darei este Ioana, tot un nume de sfânt.

– Tu şi Codruţa vă mai doriţi copii sau vă opriţi la doi?

O să ne oprim la doi, deşi la noi, în Banat, e modă cu un singur copil, din zgârcenie, ca averea să nu fie împărţită, e moştenire nemţească spun unii, noi am încălcat-o cu doi copii. Ne oprim aici…

– Tudor, baiatul lui Brancu are deja cont în banca. Tu ce faci?
Acum 40 de ani şi ai mei mi-au deschis un cont pe la CEC, ca toţi părinţii de atunci şi praful s-a ales de economiile alea, aşa că sunt lecuit când vine vorba de bănci.

– Pe plan profesional, ce mai pregăteşti?
Din ianuarie şi până azi, emisia cu cele mai mari audienţe din prime-timeul Antenei e „Te pui cu Blondele”, un show care împlineşte în aprilie 150 de ediţii. Deci, suntem bine.

– Cât timp te mai vezi „pe sticlă”?

Am primit tot mai multe oferte în ultima vreme de la diferite televiziuni pentru „industriaşul” Negru nu pentru prezentatorul Negru pe care le-am refuzat, încă mai simt că pot da mult în faţa camerelor. In Italia, Spania sau America un moderator de 40 de ani e încă junior.

Dana Popa