Dan Negru, despre salariul său: ”Nu iau 40.000 de euro pe lună din tv. Nici Esca, nici Cabral şi nici Raduleasca…”

De: Cristiana Trifu / 26.04.2018, 11:03
Dan Negru, despre salariul său: ”Nu iau 40.000 de euro pe lună din tv. Nici Esca, nici Cabral şi nici Raduleasca...
Anunţ-bombă despre salariul pe care îl încasează de la tv.

Dan Negru a mărturisit pe Facebook,că salariul său nu este atât de mare pe cât susţine presa şi că este nedrept că de fiecare dată când o emisiune nu se ridică la nivelul aşteptat de audienţe este găsit vinovat prezenatorul.

„Nu iau 40 mii de euro pe lună din tv aşa cum zic azi ziarele. N-o face niciunul dintre noi pentru că publicitatea nu suportă aşa ceva, dar şi pentru că meseria mea, de “prezentator tv” a dispărut.

Ea există doar ca să justifice eşecurile. Pe cât de mult se vorbeşte despre rolul lui Mircea Radu în eşecul “Ie Românie”, pe atât de puţin se vorbeşte de rolul lui Cosmin Cernat în succesul “Exatlon”.

Am un job de acar Păun. Când într-un accident feroviar petrecut la Buzău au murit 66 de oameni a fost găsit un singur vinovat: Ioan Păun, un acar.

De Revelion, un ziarist mi-a spus că nu va da ştirea “Negru, lider de 18 ani”, dar că are pregătită prima pagina pentru când va fi “Negru, prima dată înfrânt de Revelion”.

Meserie de acar Păun în care nu câştigăm 40 mii/lună nici eu, nici Esca, nici Cabral şi nici Raduleasca…”, a scris Dan Negru.