Dan Negru, dezamagit de colegii de breasla

Apropo.ro / 21.08.2011, 14:57
Dan Negru, dezamagit de colegii de breasla
Dan Negru: "Sefii televizunilor de la noi ar trebui sa-si bage angajatii in sedinta si sa le interzica sa declare public ca ei nu se uita la televizor".

Dan Negru este uimit si nemultumit in acelasi timp de afirmatiile facut de unii colegi de breasla. Acesta vorbeste pe blogul sau despre vedetele de televiziune care declara in cadrul interviurilor ca nu se uita la televizor. Pentru Dan Negru, aceste afirmatii, ridite la rang de lauda, sunt inadmisibile. Iata si de ce:

„Butonez telecomanda adeseori pana noaptea tarziu,zapez printre sute de canale din pura , din curiozitate…Hobbyul meu principal e zapatul, sunt un mare pasionat al posturilor de televizune, de oriunde ar fi ele, si sunt extrem de dezamagit atunci cind citesc prin ziare declaratii ale unor colegi de-ai mei de breasla care spun, laudandu-se chiar, ca ei nu se uita la televizor. E ca si cum Lucescu ar spune ca el nu se uita la Champions League sau ca si cum un medic ti-ar spune ca el n-a mai citit o carte de specialitate de multa vreme…N-as avea incredere nici intr-un astfel de antrenor nici intr-un astfel de medic…Nu poti sa lucrezi in televizune si sa spui ca nu te uiti la televizor”, spune Dan Negru.

Negru si-a incheiat post-ul cu un sfat pentru cei aflati la conducerea televiziunilor, spunand ca acesta ar trebui sa le interzica angajatilor sa mai faca declaratii ca cea amintita mai sus:

„Sefii televizunilor de la noi ar trebui sa-si bage angajatii in sedinta si sa le interzica sa declare public ca ei nu se uita la televizor…v-ati increde intr-un medic care s-ar lauda ca n-a mai citit o carte de specialitate de multi ani ?…”.