Dan Negru, Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa, luaţi peste picior de o fetiţă, pe scena de la “Next Star”

Apropo.ro / 13.06.2018, 11:38
Dan Negru, Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa, luaţi peste picior de o fetiţă, pe scena de la “Next Star”
Prezentatorul Dan Negru şi juraţii Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa sunt ţinta glumelor unei fetiţe, Sara (8 ani), sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, pe scena celui de-al nouălea sezon al show-ului “Next Star”

Este pentru prima dată când pe scena de la “Next Star” un copil va susţine un număr de roast, având ca subiect juraţii din faţa sa, dar şi prezentatorul show-ului, pe seama cărora va face glume spre amuzamentul publicului.

“Mi-e teamă de ce se va întâmpla”, spune Şerban Copoţ, co-prezentator în actualul sezon al show-ului, înainte ca Sara să urce pe scenă.
“Nu mă aşteptam la un roast, la “Next Star”, în viaţa mea!”, spune şi Dorian Popa.
“Să vii într-un concurs în care depinzi de notele juriului şi să iei juriul la rost în halul ăsta e o dovadă de curaj”, e de părere Pepe.

Curajoasa fetiţă vine din comuna Alexandru cel Bun, din judeţul Neamţ, şi spune că este pasionată de teatru de mică, adică de la vârsta de patru ani.
Cum vor reacţiona Lidia Buble, Pepe, Dorian Popa, dar şi Dan Negru la glumele ironice pe care mica actriţă le va face pe seama lor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20.00, în prima ediţie a celui de-al nouălea sezon al show-ului “Next Star”.