Dan Negru prezintă “Guess My Age – Ghiceşte vârsta”: „Originalitatea m-a ajutat să supravieţuiesc”

De: Cristiana Trifu / 21.11.2017, 12:36
Dan Negru prezintă “Guess My Age – Ghiceşte vârsta”: „Originalitatea m-a ajutat să supravieţuiesc”
Din 30 noiembrie, Dan Negru va prezenta „Guess My Age – Ghiceşte vârsta”, show-ul care premiază intuiţia cu sume importante de bani, la Antena 1. În fiecare ediţie, concurenţii, oameni obişnuiţi, vor trebui să ghicească vârsta a şapte persoane pe care nu le-au văzut niciodată, dar şi a unor personalităţi îndrăgite de marele public, într-un show nou, spectaculos, emoţionant şi plin de surprize.

“Guess My Age – Ghiceşte vârsta” va debuta la Antena 1 cu o ediţie specială, programată pe 30 noiembrie, în care concurenţii vor fi vedete iubite de marele public. Jackpot-ul va porni, de această dată, de la 30.000 de euro, iar vedetele concurente vor încerca să câştige cât mai mulţi bani pentru o cauză nobilă.

“”Guess My Age – Ghiceşte vârsta” e o inovaţie pe piaţa de televiziune din România, aşa cum copiii de la “Next Star” au deschis drumul kids show-urilor sau cum “Academia vedetelor” a deschis, acum 20 de ani, drumul marilor show-uri internaţionale de divertisment în România. Originalitatea m-a ajutat să supravieţuiesc, în aceşti ani. “Guess My Age” inovează, nu imită!”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului.

Din ianuarie 2018 însă, la “Guess My Age – Ghiceşte vârsta”, concurenţii vor fi oameni obişnuiţi. Aceştia vor începe fiecare ediţie cu un Jackpot de 100.000 de lei şi, pe parcursul a şapte runde (şase etape şi o finală), ei vor trebui să ghicească vârsta a şapte necunoscuţi şi a unor celebrităţi. Concurenţii au la dispoziţie şase indicii, câte unul pentru fiecare străin care va veni în faţa lor. Indiciile sunt: Hit, Star, Film, Ştire, Sport (în cadrul cărora concurenţii vor putea să ghicească vârsta străinului din faţa lor cu ajutorul unor fragmente de cântec, a unor informaţii despre filme sau evenimente care s-au lansat ori s-au desfăşurat în anul în care s-a născut acesta) şi Zoom (în cadrul căruia străinul se va apropia de concurenţi pentru o mai bună viziualizare).

Suma de bani protejată până la finalul rundei a şasea va fi jucată la întâlnirea cu străinul din runda finală. Acesta este personajul care le poate aduce concurenţilor o sumă uriaşă de bani sau îi poate face să piardă tot ce au câştigat.

De asemenea, înainte de runda finală, fiecare an diferenţă între vârsta reală a străinului şi cea estimată de concurenţi va zgudui puternic cei 100.000 de lei puşi în joc. Pe măsură ce concurenţii parcurg rundele concursului, o valoare din ce în ce mai mare a Jackpotului este supusă ameninţării, crescând astfel nivelul de tensiune. Astfel, în runda finală concurenţii joacă… ce mai ramâne din Jackpotul de 100.000 de lei.

Creat în anul 2016, “Guess My Age’’ răstoarnă recorduri de audienţă în Italia, Franţa, Austria, Rusia, Slovacia, Ungaria, Cehia şi Germania. În România, “Guess My Age – Ghiceşte vârsta” este produs şi difuzat de Antena 1, în prime-time, iar gazda acestui show este Dan Negru.