Dan Petrescu antrenor la Wisla din ianuarie

Apropo.ro / 04.12.2005, 13:47
Dan Petrescu antrenor la Wisla din ianuarie
Presa poloneza susține ca antrenorul echipei Sportul Studențesc, Dan Petrescu, va fi noul tehnician al campioanei Poloniei, Wisla Cracovia, începând cu data de 1 ianuarie 2006. Potrivit site-ului sport.gazeta.pl, Dan Petrescu a ajuns la un acord privind un contract pe trei ani,

Presa poloneza susține ca antrenorul echipei Sportul Studențesc, Dan Petrescu, va fi noul tehnician al campioanei Poloniei, Wisla Cracovia, începând cu data de 1 ianuarie 2006.

Potrivit site-ului sport.gazeta.pl, Dan Petrescu a ajuns la un acord privind un contract pe trei ani, antrenorul român urmând sa primeasca 300.000 de dolari pe sezon.

Pâna în luna ianuarie, echipa Wisla Cracovia va fi pregatita de tehnicianul Tomasz Kulawik, care a fost numit interimar dupa demiterea lui Jerzy Engel.

Potrivit site-ului sport.wp.pl, Dan Petrescu îi va aduce la Wisla Cracovia și pe jucatorii echipei Sportul, Ionuț Mazilu și Tiberiu Balan.

Site-ul 90minut.pl scrie ca tehnicianul român și-a urmarit viitorii elevi în meciul din Cupa Poloniei, pierdut de Wisla, cu scorul de 0-1, în fața formației Zaglebie Lubin.

Contactat telefonic de agenția MEDIAFAX, patronul clubului Sportul Studențesc, Vasile Șiman, a declarat ca nu are informații despre un acord între Dan Petrescu și gruparea poloneza. „Dan Petrescu are contract pâna în 2008 cu Sportul Studențesc și pe mine nu m-a informat despre o posibila plecare”, a spus Șiman.

Referitor la informațiile legate de jucatorii Ionuț Mazilu și Tiberiu Balan, Șiman a precizat ca nu a primit oferte pentru cei doi jucatori de la grupare poloneza.

Antrenorul Dan Petrescu nu a putut fi contactat pâna la ora transmiterii acestei știri.

Mediafax