Dan Petrescu: Meciul cu Steaua nu e vital pentru noi

De: Mirel Mircea / 13.03.2008, 11:09
Dan Petrescu: Meciul cu Steaua nu e vital pentru noi
Dan Petrescu spune ca partida pe care Unirea Urziceni o va disputa impotriva Stele nu este vitala pentru formatia sa

Dan Petrescu spune ca partida pe care Unirea Urziceni o va disputa impotriva Stelei nu este vitala pentru formatia sa, aceasta neavand nimic de pierdut.

"Trebuie sa gasim formula ideala pentru meciul cu Steaua. Cand intru pe acel stadion, e normal sa am emotii. Ne pregatim la fel, nu facem nimic special decat am fi facut la un meci cu Mioveni, Buzau sau CFR. Steaua a castigat tot acasa, e cea mai buna echipa, dar asa era si Timisoara si am reusit sa scoatem un rezultat bun, sper sa facem acelasi lucru si in Ghencea. Meciul cu Steaua nu e vital pentru noi, nu avem nimic de pierdut. O infrangere nu afecteaza parcursul nostru. Cand joci in Ghencea, Giulesti sau Stefan cel Mare, orice in afara de infrangere, e un bonus. As fi preferat ca stelistii sa spuna ca e un meci usor, dar cum nu spun, inseamna ca sunt concentrati si nu e bine", a spus antrenorul Unirii Urziceni.

De aceeasi parere este si Bogdan Stelea. Acesta considera ca meciul este mai usor pentru Unirea deoarece jucatorii ialomiteni nu au aceeasi presiune ca a adversarilor.

"E ceva cu care te poti mandri, ca Steaua sa te considere un adversar redutabil. Aceasta este o consecinta a muncii si a rezultatelor noastre. Meciurile anterioare cu Steaua nu au nicio legatura si suntem constienti de asta. Cu Steaua am castigat acasa, acum jucam in Ghencea, si stiu sigur ca e destul de greu acolo. Pot sa se vanda toate bilete, nu mi-e teama de atmosfera. Imi place, sunt obisnuit sa joc in Ghencea. Nu e vorba de un atu al nostru, e vorba ca nu avem presiune asa cum au ei. Mergem sa ne jucam sansa si sa jucam un fotbal de calitate", a spus Stelea.

Unirea Urziceni va juca impotriva Stelei, duminica, pe Stadionul Steaua, cu incepere de la ora 20.30.