Dan Petrescu: Scorul de 2-0 este prea strans

Apropo.ro / 07.12.2007, 14:17
Dan Petrescu: Scorul de 2-0 este prea strans
Dan Petrescu a declarat ca scorul de 2-0 din meciul cu Steaua, din optimile Cupei Romaniei, este prea strans

Tehnicianul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat ca scorul de 2-0 din meciul cu Steaua, din optimile Cupei Romaniei, este prea strans avand in vedere cursul jocului.

"Am facut un meci foarte bun, am jucat mai bine decat ma asteptam tinand cont si de starea terenului si de moralul mai scazut dupa infrangerea cu Dacia Mioveni. Am dominat de la inceput pana la final. Nu a fost Unirea II, ci prima echipa, asa cum nu am jucat cu Steaua II ci cu jucatori extraordinari. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar 2-0 este un scor prea strans pentru ceea ce s-a intamplat in teren, dar ar fi culmea sa ma plang, dupa ce inainte de meci spuneam ca si un 1-0 in minutul 95 era bun. Degeaba am batut Steaua daca nu castigam cu Gloria Bistrita in campionat", a spus Dan Petrescu.

Antrenorul echipei ialomitene a afirmat ca spera sa aiba noroc la tragerea la sorti din sferturi. "Cand spuneti ca Steaua a fost praf, dati merit si Urziceniului, care a jucat un fotbal modern. Va fi foarte greu sa castigam Cupa, noi vrem dar trebuie sa si putem. Nu o sa spunem ca nu ne intereseaza. Sper sa avem putin noroc in sferturi la tragere. Sper sa nu cadem cu Dinamo si apoi cu CFR. Sa avem si noi o echipa mai normala. In Romania in ultimii ani cam aceleasi echipe au castigat trofeul. Este mai usor sa ajungi in cupele europene prin Cupa Romaniei. Favorite sunt Rapid, CFR, Dinamo, apoi Unirea", a adaugat Petrescu.

Mijlocasul Ciprian Petre, desemnat jucatorul meciului, a dedicat golul marcat cu Steaua suporterilor, colegilor si familiei. "Sunt bucuros ca am eliminat Steaua, a fost un meci de daruire. Stiam ca Steaua trece printr-o pasa mai proasta, dar ne asteptam la un meci mai greu. Nu am mai vazut Steaua asa, trece printr-o perioada nefasta. Obiectivul nostru este sa jucam intr-o cupa europeana. Putem realiza acest lucru castigand Cupa dar nu este usor. In sferturi imi doresc un adversar care sa-l batem", a spus C. Petre.