Dan Petrescu spune ca nu i-a adresat injurii arbitrului Tudor

Apropo.ro / 30.09.2004, 10:03
Dan Petrescu spune ca nu i-a adresat injurii arbitrului Tudor
Antrenorul echipei Sportul Studențesc, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, ca nu i-a adresat injurii arbitrului Alexandru Tudor la finalul partidei Sportul Studențesc - Steaua, scor 1-2, din cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A. "Am fost nervos, dar nu am sarit calul. Nu l-am

Antrenorul echipei Sportul Studențesc, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, ca nu i-a adresat injurii arbitrului Alexandru Tudor la finalul partidei Sportul Studențesc – Steaua, scor 1-2, din cadrul etapei a VIII-a a Diviziei A.

„Am fost nervos, dar nu am sarit calul. Nu l-am înjurat niciodata, chiar am solicitat ca el sa fie arbitrul acestui meci”, a mai spus Dan Petrescu.

Antrenorul echipei Sportul Studențesc a negat și observațiile din raportul de joc al arbitrului Alexandru Tudor, în care acesta a scris: „La sfîrșitul jocului, Dan Petrescu și Cezar Zamfir mi-au spus ca ma vor suspenda cinci etape și au folosit cuvinte obscene”.

Dan Petrescu susține ca la finalul jocului a purtat o discuție cu arbitrul Alexandru Tudor, fapt confirmat și de observatorul acelei partide, Alexandru Boc, membru al Comisiei de Disciplina.

Antrenorul secund al echipei din Regie, Cezar Zamfir, a infirmat și el ca arbitrul ar fi fost înjurat. „Singurul lucru pe care i l-am spus a fost: «Îți bați joc de copiii aștia pentru ca trebuia sa dai 11 metri»”, a mai spus Cezar Zamfir.

Cei doi tehnicieni ai echipei Sportul Studențesc au fost amendați de Comisia de Disciplina cu suma de 1.000 de euro și au primit avertisment.

Mediafax